Neler Yeni

Monster notebook freedosa win10 yüklemek

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Freedos Monster alan var mı varsa eğer hani monster size bir usb gönderiyor ya onun içinde win10 yüklü mü oluyor eğer yüklü geliyorsa siz kendi laptopunuza win10 yükledikten sonra o usb belleği kullanabildiniz mi

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Freedos Monster alan var mı varsa eğer hani monster size bir usb gönderiyor ya onun içinde win10 yüklü mü oluyor eğer yüklü geliyorsa siz kendi laptopunuza win10 yükledikten sonra o usb belleği kullanabildiniz mi
Kendin usb yapıp windows 10u içine atıyorsun sana verdikleri usbde bilgisayar için gerekli driverlar var tek tıkla driverları güncelliyosun.Youtube kanalında usbyi nasıl hazırlayacağın gösteriliyor ordan bakabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin usb yapıp windows 10u içine atıyorsun sana verdikleri usbde bilgisayar için gerekli driverlar var tek tıkla driverları güncelliyosun.Youtube kanalında usbyi nasıl hazırlayacağın gösteriliyor
Peki monsterın verdiği usb yi şu an kullanabiliyor musun hani windows yüklendikten sonra usb kullanılamaz hale geliyor ya

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Peki monsterın verdiği usb yi şu an kullanabiliyor musun hani windows yüklendikten sonra usb kullanılamaz hale geliyor ya
Monsterın verdiği usb driverların kurulu olduğu bir usb.İstersen gerek bile yok adamlar daha rahat olsun uğraştırmasın hiçbir şeyi diye böyle bi kolaylık yapmışlar.Windows kurulduktan sonra monsterın verdiği usbyi takıp driverları güncellemek.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
Monsterın verdiği usb driverların kurulu olduğu bir usb.İstersen gerek bile yok adamlar daha rahat olsun uğraştırmasın hiçbir şeyi diye böyle bi kolaylık yapmışlar.Windows kurulduktan sonra monsterın verdiği usbyi takıp driverları güncellemek.
Dostum bu arada sen hangi monster modelini kullanıyorsun

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
dostum flashın içinde güncel driverler bulunuyor . mükemmel bir hizmet açıkçası ve bir sektör standardı haline geliyor yavaş yavaş. kendin rufus tarzı programlar kullanıp kuruyorsun ben monsterin youtubede yayınladığı rehberden yüklemiştim. abra a7 11.3.5 kullanıyorum

• Beğen

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
dostum flashın içinde güncel driverler bulunuyor . mükemmel bir hizmet açıkçası ve bir sektör standardı haline geliyor yavaş yavaş. kendin rufus tarzı programlar kullanıp kuruyorsun ben monsterin youtubede yayınladığı rehberden yüklemiştim. abra a7 11.3.5 kullanıyorum
Monsterdan memnun musun

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Monster abra a7 11.3.5 aldım ben 17.3 olduğundan soğutması diğer modellere göre çok daha iyi. Monsterin artıları
1) ömür boyu bakım garantisi (6 ayda bir termal macun klavye vs her şeyin bakımını yapıp veriyorlar pcyi)
2) fiyat performans olarak diğerlerinden daha üstün
3) driverlerle ben hiç uğraşmadım flashta geldi tek tuşla hepsini kurdum. Hiçbir modelde bu hizmet yok
4) ekran 120 hz akıcı oyun oynayabiliyorum cs valo ve fortnite oynayan biriyim
5) yazılımla uğraşıyorum bir yandan ders videosu izlerken diğer yanda notebookları açıyorum. Ekranın büyük olması bir artı
6) intel i7 10750 h cidden güçlü bir işlemci basit animasyonlarla uğraşıyorum render süreleri baya kısa
7) şarjı 2.5 3 saat civarı gidiyor kod yazma vs için . Açıkçası beni tatmin ediyor çünkü bu bir gaming laptop 10 saatler kullanım süresi imkansız bu fiyat bandında

Eksileri
1) ekran . Işık sızması bulunuyor :( baya rahatsız edici düzeyde ama online eğitimim sürüyor ve komitelerim ayda 1 yapılıyor bu yüzden pcnin ekran değişimi için batmandan istanbula yollamak benim için resmen rezillij demek. Bu yüzden buna katlanıyorum
2)hoparlörde yazılımsal problem oldu ses aniden kısılıyordu mail attım desteğe 2 saat içinde yazılımı güncelleyip güncel versiyonu attılar artık sıfır sıkıntılı çalıştırıyorum.

• Beğen

CGDM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çiğdem kalyoncu
Merhaba;

Monster TULPAR T7 V20.2 i7-10750H 16GB 250GB 6GB RTX2060 17''144HZ FULL HD IPS FREEDOS bılgısayarını alacagım sadece freedos diye sakıncam var windows yüklü olanı ve 500 gb olanı 1200 tl daha yüksek gerek var mı o farka? Çizim için alacağım gerekli programları ındırırken windows u kursam dahı sorun yaratır mı lisanslı kullanmayacagım çünkü://​

Top Bottom