Neler Yeni

Monster Notebook hakkında ne düşünüyorsunuz?Almaya degermi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Bayar

Abra A7 V12.4.1 17,3" ya da​

Abra A5 V15.8.3 15,6​

Almayı düşünüyorum tercihen ekran boyu büyük olsun istiyorum ancak bütçeme uygun bunlar var.Aralarındaki önemli fark biri i7 digeri i5. Oyun icin çok büyük bir fark olurmu?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Eymen Gürel

Abra A5 V15.8.3 15,6​

Almayı düşünüyorum tercihen ekran boyu büyük olsun istiyorum ancak bütçeme uygun bunlar var.Aralarındaki önemli fark biri i7 digeri i5. Oyun icin çok büyük bir fark olurmu?
Ben olsam almam. Çünkü Casper. Çünkü Türk malı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,851
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Abra A5 V15.8.3 15,6​

5 aydır Abra A7 V12.4.1 kullanıyorum. Soru varsa alayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe
Alınabilir ama alacağınız modelin ; sıcaklık değerlerini , kasa kalitesini , kronik sorunu olup olmadığını detaylıca araştırın .
Monster ' in kasa kalitesi iyi değil bunu 3 - 4 tane Tulpar serisi laptop kullanmış biri olarak söylüyorum ama dikkatli kullanırsanız 3 - 4
hatta 5 yıl götürecektir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Bayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 aydır Abra A7 V12.4.1 kullanıyorum. Soru varsa alayım.
Öncelikle fan sesi nasıl,çok ısınıyormu,oyunları kaldırması bakımından zorluk yasadınmı,dizaynı nasıl,klavyesi iyi mi?,pili ne kadar dayanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınabilir ama alacağınız modelin ; sıcaklık değerlerini , kasa kalitesini , kronik sorunu olup olmadığını detaylıca araştırın .
Monster ' in kasa kalitesi iyi değil bunu 3 - 4 tane Tulpar serisi laptop kullanmış biri olarak söylüyorum ama dikkatli kullanırsanız
Evet kasası plastik ama çok fazla secenegim yok ne yazıkki.Yoksa MSI yada HP yada ACER düşünüyordum.Kıbrısta bulmak zor

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe
Öncelikle fan sesi nasıl,çok ısınıyormu,oyunları kaldırması bakımından zorluk yasadınmı,dizaynı nasıl,klavyesi iyi mi?,pili ne kadar dayanıyor

Evet kasası plastik ama çok fazla secenegim yok ne yazıkki.Yoksa MSI yada HP yada ACER düşünüyordum.Kıbrısta bulmak zor
Ben Tulpar T5 kullanıyorum , şunu söyleyeyim Monster sıcaklık düşük olsun diye fan hızını baya yüksek tutar , biraz seslidir .
Şu ana kadar kullandığım bütün Monster laptoplar böyleydi .

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,851
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Şimdi şöyle. Büyük ekran aldım ben bilerek ve çok memnunum. A5 küçük gelirdi o yüzden A7 aldım. Ama bu sana bağlı. Isınmasına gelirsek her laptop gibi ısınıyor tabi ki. Mesela soğutucusuz yüksek grafikli oyunlar oynuyorum işlemci 90 derecelere dayanıyor. Altına kitap koyuyorum 85 lere iniyor. Sogutuculu oynuyorum. 70-80 arası derece de kalıyor. Yani monster alacaksan soğutucu da almanı tavsiye ederim.

Klavyesi mükemmel. Hissiyatı mükemmel.

Oyunları kaldırması konusunda bir zorluk yaşamadım. 1650ti in gücü yettiği bütün oyunları oynuyorum.

Pil olayı da şöyle. Nvidia denetim masasından bunu ayarlayabiliyorsun. Grafik kartını otomatik yaparsan oyun oynamadigin zaman kendi dahili ekran kartını kullanır ve pili 2 saat civarı gidiyor. Ama ben full oyun oynadığım için entegre grafik kartını kullanım dışı bıraktım. Sadece 1650ti i kullanıyor. Muhtemelen benim ki yarım saat falan dayanır. Ama sürekli fişte oyun oynadığım için sorun yok.

Dizaynı çok şık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Bayar
Şimdi şöyle. Büyük ekran aldım ben bilerek ve çok memnunum. A5 küçük gelirdi o yüzden A7 aldım. Ama bu sana bağlı. Isınmasına gelirsek her laptop gibi ısınıyor tabi ki. Mesela soğutucusuz yüksek grafikli oyunlar oynuyorum işlemci 90 derecelere dayanıyor. Altına kitap koyuyorum 85 lere iniyor. Sogutuculu oynuyorum. 70-80 arası derece de kalıyor. Yani monster alacaksan soğutucu da almanı tavsiye ederim.

Klavyesi mükemmel. Hissiyatı mükemmel.

Oyunları kaldırması konusunda bir zorluk yaşamadım. 1650ti in gücü yettiği bütün oyunları oynuyorum.

Pil olayı da şöyle. Nvidia denetim masasından bunu ayarlayabiliyorsun. Grafik kartını otomatik yaparsan oyun oynamadigin zaman kendi dahili ekran kartını kullanır ve pili 2 saat civarı gidiyor. Ama ben full oyun oynadığım için entegre grafik kartını kullanım dışı bıraktım. Sadece 1650ti i kullanıyor. Muhtemelen benim ki yarım saat falan dayanır. Ama sürekli fişte oyun oynadığım için sorun yok.

Dizaynı çok şık.
Teşekkürler.Bende 17 inç ekran istiyorum sadece i5 in i7 ye göre asırı bir farkı varmı diye kararsız kaldım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,851
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkürler.Bende 17 inç ekran istiyorum sadece i5 in i7 ye göre asırı bir farkı varmı diye kararsız kaldım
Oyun testlerine veya benchmark testlerine bakarsan tabi ki farkı vardır ama aman aman bir fark yok. Ben i7 li 15 inç bir laptop kullanacağıma i5 li 17 inç laptop kullanırım daha iyi. Böyle tercih ettim zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe

Alüminyum kasa iyidir fakat zorunluluk değildir .
Ne hikmetse elimdeki laptoptan önce alüminyum kasa , I7 hq lu laptop vardı işlemciye undervolt yaptım , Cooler Master MasterGel Maker termal macun sürdüm ama işlemci yangın yeri ( 95 - 100 derece sonra zaten işlemci performansı düşürüyor fps dengesizleşiyor ) .
Şu an plastik kasada bire bir aynı işlemci modelli laptop kullanıyorum undervoltsuz bile 90 ı nadiren geçiyor bir de undervolt olunca 80 - 85 ki bir laptop için iyi değerler .
Demem o ki sıcaklık değerini , kronik sorunu olmadığını detaylıca araştırın .

Son düzenleme:
Top Bottom