Neler Yeni

Monster notebook kalitesiz mi?!

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben monster almayı düşünüyorum çünkü aynı özellikleri olan farklı markalar daha pahalı en az 1000 TL fark var ben bu bilgisayarı ünide de kullanmak istiyorum şu an lise 2. Sınıftayım beni yaklaşık 6 sene götürür mü hani oyun olarak değil de ders için +kasası plastik falan diyolar kötü mü ve ısınma problemi var mı :/
üni içinse macbook air ın yeni çıkanlarından al bence bütçen yetiyorsa

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk
Ben monster almayı düşünüyorum çünkü aynı özellikleri olan farklı markalar daha pahalı en az 1000 TL fark var ben bu bilgisayarı ünide de kullanmak istiyorum şu an lise 2. Sınıftayım beni yaklaşık 6 sene götürür mü hani oyun olarak değil de ders için +kasası plastik falan diyolar kötü mü ve ısınma problemi var mı :/
Youtube da b konu hakkında çok fazla vidoe var izleyip kararını verebilirsin. Ben kendi fikrimi söyleyeyim monsterlar bir demirbaş gibi alıp masanin üzerine koyacaksın orada duracak, gedirmeye gelemiyorlar. Menteşeleri en azından eski modellerinde kötü güncel hali nasıldır tam bilmiyorum. Ben almazdım.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Siri cevaplıyor;
Ders için ve bazı oyunlarda low'da oynamak için Huawei Matebook serisini öneririm. Ben kullanıyorum çoğu oyunları Vega 8 ile açabiliyorum. Oyun oynamazsam 6-7 saatlik pil ömrü var. Ve 1 saatte şarjını fullüyorum.
Hocam csde gta5de valoda falan kaç Fps alıyorsun ve hangi ayarlatda
Mesaj otomatik birleştirildi:

üni içinse macbook air ın yeni çıkanlarından al bence bütçen yetiyorsa
Haklisin ama şu an için oyun da oynayacağım apple macbooklar oyun için o kadar iyi değil diye biliyorum

Youtube da b konu hakkında çok fazla vidoe var izleyip kararını verebilirsin. Ben kendi fikrimi söyleyeyim monsterlar bir demirbaş gibi alıp masanin üzerine koyacaksın orada duracak, gedirmeye gelemiyorlar. Menteşeleri en azından eski modellerinde kötü güncel hali nasıldır tam bilmiyorum. Ben almazdım.
Youtubedekiler de bizim forumdakiler gibi hiç bir farkı yok kimisi alınır kimisi de sakın para vermeyin diyor

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Haklisin ama şu an için oyun da oynayacağım apple macbooklar oyun için o kadar iyi değil diye biliyorum
oyun için değiller minecraft ı 60 fps falan oynatır anca ozaman daha marka birşeye bak lenovo dell asus gibi

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Youtubedekiler de bizim forumdakiler gibi hiç bir farkı yok kimisi alınır kimisi de sakın para vermeyin diyor
Siri cevaplıyor;
Valorant orta ayarlarda 60+, yüksekte 45 falan. Cs:Go düşük 60+. GTA oynamıyorum ama youtube'den oyun testlerine bakabilirsin. İşlemci= Ryzen 5 3500U, 8GB Ram (Ha şunu diyeyim ramler lehimli imiş artırılamıyor) Vega 8 Ekran kartı (işlemci dahili). Senin için şarj öemli ise Huawei yada Mac'lere bak. Birde oyun oynarken oyuna göre şarjı 2-3 saat gidiyor. Sitelerde, Netflix dizi-film izlerken, canlı derslerde, video izlerken 6-7 saat gidebiliyor. Şarj adaptörü bildiğin telefon adaptörleri gibi küçük.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,414
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Ben kullanıyorum memnunum ısınma oyunlarda var ama çok hissetmiyorsunuz turbo fan iyi soğutuyo. Ve teknik servisi çok iyi tavsiye ederim.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
Ben kullanıyorum memnunum ısınma oyunlarda var ama çok hissetmiyorsunuz turbo fan iyi soğutuyo. Ve teknik servisi çok iyi tavsiye ederim.
Monsterın hangi modelini kullaniyorsunuz

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bataryası kalitesiz ama garantiye gönderince düzeltiyorlar + ısınıyor.
Biraz geç yazdım ama olsun söyleyeyim ısınıyor doğru çünkü kullanıyorum internetim kötü olduğundan 3 gündür gta 5 indirmeye çalışıyorum ve kapanma falan görmedim 70 80 arası takılıyor ama yüzde yüz kullanımda 95 dereceye kadar çıkıyor bataryaya pek önem vermemişler bendeki 5800 mah ama telefon gibi düşünmeyin 2 saat falan gidiyor oyun oynamazsan

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
Biraz geç yazdım ama olsun söyleyeyim ısınıyor doğru çünkü kullanıyorum internetim kötü olduğundan 3 gündür gta 5 indirmeye çalışıyorum ve kapanma falan görmedim 70 80 arası takılıyor ama yüzde yüz kullanımda 95 dereceye kadar çıkıyor bataryaya pek önem vermemişler bendeki 5800 mah ama telefon gibi düşünmeyin 2 saat falan gidiyor oyun oynamazsan
Oyun oynarken kaç saat hocam

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
araştırman lazım.
Bilenlerden yorum alman lazım.
Ben arastırdım herkesten yorum aldm ve beynım karıstı karar veremiyorum.
butcen de önemli bukonuda

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Söyle diyim size eskiden monster cok kalitesizdi gerçekten şimdi laptoplar için konuşuyorum çok ilerlediler plastik felan kullanmıyorlar sadece rtx 2060li bir laptopu sorunlu (ısınma sorunlu)
Onun dışında sorun yasiyan gormedim çevremdeki insanlara öneriyorum hala sorun yaşayan yok ;)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Işlemci hariç(onu kalitesiz alamayacağı için) tüm parçaları en kalitesiz yerde ürettiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,373
Üyeler
169,564
Son üye
watchkeeper
Top Bottom