Neler Yeni

Monster notebook kullananlar memnunmusunuz? 17.3 inch onerdiginiz bir laptop varmı?

Masher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes
Monster tulpar t7 v20.2 modeli hoşuma gidiyor fakat internette monster notebook dan çok şikayet görüyorum. Kullananlar kaç yıl kullandığı ile birlikte kötü ve iyi yanlarını yazabilirmi? Sizce alınır mı??

Not: Önerdiğiniz başka bir 17.3 inch laptop varmı?

Not 2: O paraya masaüstü kur diyenler olabilir fakat benim masaüstü pc kuracak yerim yok.

Monster24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kaan
Tulpar T5 V12.1 kullanıyorum. 1000 serisi kartlar ilk çıktığında aldım 1060 ekran kartlı model bendeki. Yaklaşık 4-5 yıl oluyor. Benim aldığım zamanlar teknik servisi çok ilgiliydi .Hızlı ve kaliteli çalışıyorlardı. Ancak şimdi müşteri sayısı arttı ve hizmetleri vasatlaştı. Benim laptopta hiç bir sıkıntı çıkmadı . ama arkadaşımın 2. evi gibi oldu 2 ayda bir uğruyor. O da 1050 ekran kalrtı olduğu için olabilir. internette kronik sıkıntısı var diyorlar 1050 kartı için. şimdi 120 hz ekranlara geçmişler güzel olay. pcleri kaliteli. ama teknik servisleri eskisi gibi değil. iyi çalışmıyorlar. ve ürünleri çok pahalı haberin olsun.diyelim ki içinde küçük bir parçası hasar aldı. monster onu değiştirmek yerine anakartı komple değiştirmeye kalkıyor ve karşına pc kadar bir fiyat çıkıyor neredeyse. halbuki o parçayı değiştirebiliyor ama onlar olmaz öyle diyor. arkadaşımın başına öyle bir olay geldi 5bin istediler. 100tlye parçayı alıp ben değiştirdim parçayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan
Monster tulpar t7 v20.2 modeli hoşuma gidiyor fakat internette monster notebook dan çok şikayet görüyorum. Kullananlar kaç yıl kullandığı ile birlikte kötü ve iyi yanlarını yazabilirmi? Sizce alınır mı??

Not: Önerdiğiniz başka bir 17.3 inch laptop varmı?

Not 2: O paraya masaüstü kur diyenler olabilir fakat benim masaüstü PC kuracak yerim yok.
eskiden kullanmıştım sıkıntısızdı benimki fakat şans mı bilemem

Masher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tulpar T5 V12.1 kullanıyorum. 1000 serisi kartlar ilk çıktığında aldım 1060 ekran kartlı model bendeki. Yaklaşık 4-5 yıl oluyor. Benim aldığım zamanlar teknik servisi çok ilgiliydi .Hızlı ve kaliteli çalışıyorlardı. Ancak şimdi müşteri sayısı arttı ve hizmetleri vasatlaştı. Benim laptopta hiç bir sıkıntı çıkmadı . ama arkadaşımın 2. evi gibi oldu 2 ayda bir uğruyor. O da 1050 ekran kalrtı olduğu için olabilir. internette kronik sıkıntısı var diyorlar 1050 kartı için. şimdi 120 hz ekranlara geçmişler güzel olay. pcleri kaliteli. ama teknik servisleri eskisi gibi değil. iyi çalışmıyorlar. ve ürünleri çok pahalı haberin olsun.diyelim ki içinde küçük bir parçası hasar aldı. monster onu değiştirmek yerine anakartı komple değiştirmeye kalkıyor ve karşına PC kadar bir fiyat çıkıyor neredeyse. halbuki o parçayı değiştirebiliyor ama onlar olmaz öyle diyor. arkadaşımın başına öyle bir olay geldi 5bin istediler. 100tlye parçayı alıp ben değiştirdim parçayı.
Çok teşekkür ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskiden kullanmıştım sıkıntısızdı benimki fakat şans mı bilemem
Çok teşekkürler.

Top Bottom