Birkaç ay önce en düşük Abra 7.5k idi. Şu an 12.5k. Monster bile lükse girdiyse biz bilgisayar almayalım ne de olsa telefonlarımız var (!)Bu sabah itibarıyla abra serisinin en düşük fiyatı 12.499 olurken, tulpar serisi ise 18.599 olup benimle birlikte birçok arkadaşın laptop alma lüksüde an itibarıyla bitmiş bulunmaktadır.
Şaka mııııı yuh lan!v25.1 21.600TL olmuş, daha bir ay önce 15000TL bandındaydı.
Telefonumuz da yok ki kaç senedir iphone 7 kullanıyorum ve şuan sadece whatsapp ve instagram için kullanmaya devam ediyorum. Teşekkürler T.C. SimülasyonuBirkaç ay önce en düşük Abra 7.5k idi. Şu an 12.5k. Monster bile lükse girdiyse biz bilgisayar almayalım ne de olsa telefonlarımız var (!)
Sen ne diyorsun ben şu an 40cm uzunluğunda Hatay soslu zurna yiyebiliyorum. Ekonomi kötü diyorlar bir de bişey beğenmiyorlar dediğin gibi.10 yıl önce millet 40 cm kalınlığa sahip 1gb ekran kartlı laptopu bile alamıyordu. Siz z kuşağı da hiçbir şey beğenmiyor ya.
Sence de artık ayaklanma vakti gelmedi mi? Halk bu zamlara daha ne kadar sessiz kalacak ? Hayır aslında sesimizi çıkarıyoruz ama sadece çıkarıyoruz. Twitter'dan ordan burdan insanların yazması hiçbir şey değiştirmiyor. Onlar sadece yazılanlara bakıp gülüyorlar. İcraat lazım icraat. Bu gece de aha benzine 50 kuruş daha zam geliyor. 20 kuruş indirip 50 kuruş artıyor.Artık fiyatları kimse tutamaz. Kamyonun freni patladı. Birçok firma ardı ardına zam açıklayacak, Monster ilk başlayanlardan biri.
Ayaklanma işleri sadece daha kötüye götürür diye düşünüyorum ben. Seçimlere kadar sabredeceğiz başka çaresi yok.Sence de artık ayaklanma vakti gelmedi mi? Halk bu zamlara daha ne kadar sessiz kalacak ? Hayır aslında sesimizi çıkarıyoruz ama sadece çıkarıyoruz. Twitter'dan ordan burdan insanların yazması hiçbir şey değiştirmiyor. Onlar sadece yazılanlara bakıp gülüyorlar. İcraat lazım icraat. Bu gece de aha benzine 50 kuruş daha zam geliyor. 20 kuruş indirip 50 kuruş artıyor.