bütçen uygunsa xbox 9. nesil al kesinliklePusat Clutch'ın RT ve LT tuşlarında çok ölü bölge var denildiği için Msi GC20 VE düşünüyorum aralarındaki fark nedir? Telefonda da çok sık kullanacağım. İyi ve kötü yönleri nelerdir?
msi fiyatı ne kadar. 2. el de alabilirsiniz xbox. Ben 2. el aldım memnunumBütçem olsa hiç konu bile açmam
Hocam bu nasıldır?msi fiyatı ne kadar. 2. el de alabilirsiniz xbox. Ben 2. el aldım memnunum
bu linkteki 8. nesil. Hangi şehirdesiniz ben kayserideyim sahibimden param güvende ile isatanbuldan almıştımHocam bu nasıldır?
Arkadaş olabilir dedim kfg daha cevaplanmadı
www.letgo.com/item/xbox-one-ve-one-s-kolu-iid-1644741555
Bağlantı ve tuşları test edeceğim kabul ederse
Adanabu linkteki 8. nesil. Hangi şehirdesiniz ben kayserideyim sahibimden param güvende ile isatanbuldan almıştım
bu 9. nesil sorun yoksa alAdana
Xbox one 1. nesil kolda bilgisayara sadece kabloyla bağlanıyormuş. One S Bluetooth
Bi de bu var
www.letgo.com/item/x-box-wireless-contoller-9nesil-gaming-konsol-iid-1644183945
Kesinlikle gc20 bende gc20 ile f710 arasında kalmıştım sırf kablosuz olduğu için f710 aldım gayet memnunumPusat Clutch'ın RT ve LT tuşlarında çok ölü bölge var denildiği için Msi GC20 VE düşünüyorum aralarındaki fark nedir? Telefonda da çok sık kullanacağım. İyi ve kötü yönleri nelerdir?
Bağlantı sorunları var deniyor doğru mu? Telefonda çalışıyor mu? Usb Type dönüştürücü varKesinlikle gc20 bende gc20 ile f710 arasında kalmıştım sırf kablosuz olduğu için f710 aldım gayet memnunum
f710 kullanıyorum win10 cihazda herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadımBağlantı sorunları var deniyor doğru mu? Telefonda çalışıyor mu? Usb Type dönüştürücü var