Neler Yeni

Yardım Monster Pusat Clutch vs Msi GC20 V2 Gamepad

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Pusat Clutch'ın RT ve LT tuşlarında çok ölü bölge var denildiği için Msi GC20 VE düşünüyorum aralarındaki fark nedir? Telefonda da çok sık kullanacağım. İyi ve kötü yönleri nelerdir?

pusatı kullanmadım ama monster markası ile ilgili çevremde iyi şeyler hiç duymuyorum. GC20 v2 2 hafta kadar kullandım ve iade ettim. Sebebi l2-r2 tuşlarını forza 5 gibi yarış oyunlarında gaz vermek için kullanırken tuşların yaylı değilde kademeli olmasından dolayı çok rahatsızlık duydum. arabayı yavaş bir şekilde kaldırmak isteyince gaza az bassam bile direk patinaj çekerek kalkıyordu çünkü kademeli olduğu için tuş kuçuk bir dokunuş yapamıyorsun. ek olarak r1-r2 ve l1-l2 tuşları arasında saçma bir boşluk var ve işaret parmağını r2den r1 çıkarırken o boşluğa denk geliyor ve r1 e basmak zor oluyordu. ergonomik bulmadım. onun dışında xbox 9. nesil gamepad kullandım 1 yıl kadar, hayatımda tuttuğum en iyi gamepad rahatlık olsun kalite olsun her şey mükemmel. sıfırına para yetmiyorsa ikinci elden bilgisayarcılar 6 aylık garanti verip 1000 liraya satış yapıyorlar. almışken iyisini almak lazım çünkü kalitesiz olanı gerçekten oyundan alacağın zevki engelliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
pusatı kullanmadım ama monster markası ile ilgili çevremde iyi şeyler hiç duymuyorum. GC20 v2 2 hafta kadar kullandım ve iade ettim. Sebebi l2-r2 tuşlarını forza 5 gibi yarış oyunlarında gaz vermek için kullanırken tuşların yaylı değilde kademeli olmasından dolayı çok rahatsızlık duydum. arabayı yavaş bir şekilde kaldırmak isteyince gaza az bassam bile direk patinaj çekerek kalkıyordu çünkü kademeli olduğu için tuş kuçuk bir dokunuş yapamıyorsun. ek olarak r1-r2 ve l1-l2 tuşları arasında saçma bir boşluk var ve işaret parmağını r2den r1 çıkarırken o boşluğa denk geliyor ve r1 e basmak zor oluyordu. ergonomik bulmadım. onun dışında xbox 9. nesil gamepad kullandım 1 yıl kadar, hayatımda tuttuğum en iyi gamepad rahatlık olsun kalite olsun her şey mükemmel. sıfırına para yetmiyorsa ikinci elden bilgisayarcılar 6 aylık garanti verip 1000 liraya satış yapıyorlar. almışken iyisini almak lazım çünkü kalitesiz olanı gerçekten oyundan alacağın zevki engelliyor.
2.el xbox kolu buldum olabilir dedi takasa. Xbox olmazsa f710 alacam artık en sorunsuz o

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
karar sizin ama bence f710 da almayın. okadar eski bir model ki günümüz ürünlere uzaktan yakından alakası yok. iyi deneyim istiyorsaız xbox9 dan baska care pc için malesef yok.
Bende tereddütle aldım ama gerek malzeme kalitesi gerek bağlantı kalitesi gerek ölü bölge olmaması şaşırttı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Tartışmasız MSI Force GC20 V2 Alabilirsin Hocam
Hocam mesajınızı görmemiştim arada bildirim de gelmiyor. Bazı yerlerde GC20'nin çabuk bozulduğu ile ilgili yazılar gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,563
Üyeler
163,684
Son üye
melihchen
Top Bottom