Monster Pusat Gaming Headset Lite

Radeonss

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar sizce bu kulaklık alınır mi fiyati uygun geldi tasarimi ve mikrofon kalitesini de begendim açıkçası.

max bütcen nedir? bu kulaklık hakkında pek bilgim yok ama 250 TL ye çıkabilirsen rampage comfort önerebilirim. Hiç denk gelmedim bu kulaklığa.

Monster ürünlerine sıcak bakamıyorum ben nedense, 700 liraya çok eski bir flight Stick satıyorlar.

Fiyatı ucuz.
Kalitesininde çok kötü olduğunu düşünmüyorum.
İdare eder gibi bu fiyatta çok bir performans beklememek lazım.

max bütcen nedir? bu kulaklık hakkında pek bilgim yok ama 250 TL ye çıkabilirsen rampage comfort önerebilirim. Hiç denk gelmedim bu kulaklığa.
Evet 250tl verebilirim bu kulakligin mikrofon kalitesi nasil peki

James Donkey 710 veya 711 daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Evet 250tl verebilirim bu kulakligin mikrofon kalitesi nasil peki
şuanda alanların memnun olduğı güzel bir F/p ürünü kalite ve ses bakımından fiyatına göre iyi iş yapıyor. Ses kalitesi ile ilglili ben kullanmadım yanlış yönlendirmeyim ama youtubede test videoları var ordan bakabilirsin. Alanlar memnun ama.

James Donkey 710 veya 711 daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Birisi 180TL birisi 400TL normal bence daha iyi olması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuanda alanların memnun olduğı güzel bir F/p ürünü kalite ve ses bakımından fiyatına göre iyi iş yapıyor. Ses kalitesi ile ilglili ben kullanmadım yanlış yönlendirmeyim ama youtubede test videoları var ordan bakabilirsin. Alanlar memnun ama.
Teşekkürler

Aynısı. :D

bende sasırdım 400 TL diyince korktum ulan dedim bu kulaklıkta 400 TL olduysa vay ki halimize dedim :) allahtan 400 TL ye çıkmamıs fiyatı :D
Yok be hocam aksine ucuzlamış bana göre. Mesela Cougar Conquer 2500tl' di şuan 2100tl bulunabiliyor.

Geri