C CordySeps 80+ Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Beratcannnn 12 Haziran 2024 #1 İkisi arasında kaldım hemen cevap verirseniz sevinirim
A Akhisarli45 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1,107 Dahası Reaksiyon skoru 335 İsim Berke 12 Haziran 2024 #2 Hocam hiç red switch veya blue setich kullandınız mı ? Ben red switchten nefret ediyorum basıp başladığımı anlamıyorum o yüzden blue switch ses sorunu varsa Brown switch. Klavye modelleri hakkında bilgim yok sadece switchlerden yola çıktım
Hocam hiç red switch veya blue setich kullandınız mı ? Ben red switchten nefret ediyorum basıp başladığımı anlamıyorum o yüzden blue switch ses sorunu varsa Brown switch. Klavye modelleri hakkında bilgim yok sadece switchlerden yola çıktım
LeviathanSS 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1,069 Dahası Reaksiyon skoru 406 İsim Arnold Ciwardagexer 14 Haziran 2024 #3 CordySeps yazmış: İkisi arasında kaldım hemen cevap verirseniz sevinirim Devamı için tıklayın... Hiçbiri
CordySeps yazmış: İkisi arasında kaldım hemen cevap verirseniz sevinirim Devamı için tıklayın... Hiçbiri