Monster Pusat K3 Pro alınabilir mi?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,182
Selamlar. Beni bu klavyenin red switch, numerik tuşlu, ses tekerleği olması ve bilek desteği cezbetti. Fiyatı da fena durmuyor. Alınabilir bir klavye midir? Kullananlar memnun mudur? Teşekkürler.

Bence alınabilir

Alınır.

Selamlar. Beni bu klavyenin red switch, numerik tuşlu, ses tekerleği olması ve bilek desteği cezbetti. Fiyatı da fena durmuyor. Alınabilir bir klavye midir? Kullananlar memnun mudur? Teşekkürler.

Hocam bu blue değil miydi ya. Blue switch resimleri vardı hiçbir yerde de bulamadım red switchini. Philips SPK8614 aldım bu da güzel bi klavye öneririm.

Hocam bu blue değil miydi ya. Blue switch resimleri vardı hiçbir yerde de bulamadım red switchini. Philips SPK8614 aldım bu da güzel bi klavye öneririm.
Şuanki stok red switchmiş. Yorumlarda da red yazıyordu, sorup teyit de ettim.

Sitelerinde güncellediler fotoğrafları. Ben de blue switch diye çok almak istemiyordum fakat red switch olduğunu öğrenince direkt satın aldım. Şu anda baya sipariş eden var sanırım klavyeyi. Umarım beklentileri karşılar.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Herkes öneriyor klavyeyi. Ben herkese inat gidip Philips SPK Momentum 8614 modelini aldım. Memnunum şuanda bakalım yakında incelemesini atacağım.

OHA! red switch de gelmiş daha diyecek söz yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,900
Üyeler
191,182
Son üye
LynxKN
Geri