Neler Yeni

Monster pusat k3 pro alınır mı

Hmzdn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hamza Doğan
Bütçe
400
Max 400 TL ye mekanik klavye alıcam. Pusat k3 pro denk geldi ve çok hoşuma gitti. Bütün aradığım özellikler klavyede var. Biraz araştırma yaptım klavyeyi kullananların çoğunluğu memnun ve öneriyor ama kullanmayan birçok kişi de almamı tavsiye etmiyor. Kullanan arkadaşlar var mı veya klavye hakkında bilgisi olanlar fikirlerini belirtebilir mi. Klavyeyi almalı mıyım?

Avolay

80+ Gold
Evet.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alınır ama sorun yaşayanlar var

Avolay

80+ Gold

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Max 400 TL ye mekanik klavye alıcam. Pusat k3 pro denk geldi ve çok hoşuma gitti. Bütün aradığım özellikler klavyede var. Biraz araştırma yaptım klavyeyi kullananların çoğunluğu memnun ve öneriyor ama kullanmayan birçok kişi de almamı tavsiye etmiyor. Kullanan arkadaşlar var mı veya klavye hakkında bilgisi olanlar fikirlerini belirtebilir mi. Klavyeyi almalı mıyım?
Alınır fiyatına göre güzel klavye.

Hmzdn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hamza Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de eskiden blue switch ile geliyordu ama artık red üretiliyormuş. Red switchde de yay sesi olur mu?

BoLSMaTe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdulsamed
Bir de eskiden blue switch ile geliyordu ama artık red üretiliyormuş. Red switchde de yay sesi olur mu?
Oluyor bende var ilk günden yay sesi yaptığını farkettim ama sonuçta içinde yay olan mekanik bir sistem alıyorsun ve çoğu klavye er ya da geç o yay sesini çıkartıyor, ses beni rahatsız etmediği için iade filan etmiyorum

Excator23cm

80+ Gold
Alınır.

Top Bottom