Monster pusat k3 pro alınır mı

Hmzdn

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
400
Max 400 TL ye mekanik klavye alıcam. Pusat k3 pro denk geldi ve çok hoşuma gitti. Bütün aradığım özellikler klavyede var. Biraz araştırma yaptım klavyeyi kullananların çoğunluğu memnun ve öneriyor ama kullanmayan birçok kişi de almamı tavsiye etmiyor. Kullanan arkadaşlar var mı veya klavye hakkında bilgisi olanlar fikirlerini belirtebilir mi. Klavyeyi almalı mıyım?

Evet.

Alınır ama sorun yaşayanlar var

Max 400 TL ye mekanik klavye alıcam. Pusat k3 pro denk geldi ve çok hoşuma gitti. Bütün aradığım özellikler klavyede var. Biraz araştırma yaptım klavyeyi kullananların çoğunluğu memnun ve öneriyor ama kullanmayan birçok kişi de almamı tavsiye etmiyor. Kullanan arkadaşlar var mı veya klavye hakkında bilgisi olanlar fikirlerini belirtebilir mi. Klavyeyi almalı mıyım?
Alınır fiyatına göre güzel klavye.

Bir de eskiden blue switch ile geliyordu ama artık red üretiliyormuş. Red switchde de yay sesi olur mu?

Bir de eskiden blue switch ile geliyordu ama artık red üretiliyormuş. Red switchde de yay sesi olur mu?
Oluyor bende var ilk günden yay sesi yaptığını farkettim ama sonuçta içinde yay olan mekanik bir sistem alıyorsun ve çoğu klavye er ya da geç o yay sesini çıkartıyor, ses beni rahatsız etmediği için iade filan etmiyorum

Alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,630
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri