Neler Yeni

Monster Pusat K3 Pro Geldi

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
380 e aldım Trendyol üzerinden ve yaklaşık 2-3 günde geldi. Başka bir inceleme konusu açıp görselleriyle birlikte güzel bilgilendirici bir konu açmayı planlıyorum :)

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
H.O hocam.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ olun. 2-3 saattir kullanıyorum blue Switch çok rahatsız etmedi ve klavye bayağı hoşuma gitti. Bence bu bütçenin kralı bu klavye. Eğer konuyu açarsam ilk Technopat da açacağım, gxt890 cada önerenlerin ağızları bir açık kalsın :)

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Sağ olun. 2-3 saattir kullanıyorum blue Switch çok rahatsız etmedi ve klavye bayağı hoşuma gitti. Bence bu bütçenin kralı bu klavye. Eğer konuyu açarsam ilk Technopat da açacağım, gxt890 cada önerenlerin ağızları bir açık kalsın :)
Calypso daha iyi olurdu bence, optik switch. Bu outemu diye biliyorum, hayırlı olsun bu arada.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
380 e aldım Trendyol üzerinden ve yaklaşık 2-3 günde geldi. Başka bir inceleme konusu açıp görselleriyle birlikte güzel bilgilendirici bir konu açmayı planlıyorum :)
Yakın zamanda pc alıcam 16gb ramı 8 e düşürüp üstüne az ekleyip bunu almak çık aklımdan
Çok güzel klavye hayırlı olsun

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Calypso daha iyi olurdu bence, optik switch. Bu outemu diye biliyorum, hayırlı olsun bu arada.
Evet outemu. Ama diğer + ları bu - yi kapatıyor bence o yüzden bunu tercih ettim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakın zamanda PC alıcam 16gb ramı 8 e düşürüp üstüne az ekleyip bunu almak çık aklımdan
Çok güzel klavye hayırlı olsun
Aman hocam 😂 ama gerçekten baya kaliteli ürün çıktı MoNsTıR falan da harbi iyi yapmışlar klavyeyi. Önce kasanızı cillop gibi toplayın sonra ekipman :D

Top Bottom