Neler Yeni

Monster Pusat K3 Pro Klavye Nasıldır?

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Nesim Mutlu
Bu klavye bildiğiniz gibi an itibariyle stok durumu gelmiş bulunmakta. Monster pusat k3 pro alınır mı ? Aktif kullanan varsa eğer iyi kötü bahsedebilir mi ?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Turuncu Keskin
Bu klavye bildiğiniz gibi an itibariyle stok durumu gelmiş bulunmakta. Monster pusat k3 pro alınır mı ? Aktif kullanan varsa eğer iyi kötü bahsedebilir mi ?
Ben kullanıyorum, pişman edeceğini düşünmüyorum.

Grizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Altay
Ben sipariş verdim bile stok biter bide

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Switchlerden gelen yay sesi dışında olumsuız yorum görmedim. Kronik sorunu olmayan güzel bir klavye

ygtcntpl

80+ Bronze

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Nesim Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Switchlerden gelen yay sesi dışında olumsuız yorum görmedim. Kronik sorunu olmayan güzel bir klavye
Yay sesi çoğu klavyede yaşanacak bir durum değil mi ? O seslerin şiddeti ve rahatsız etme biçimi önemli bence. Çok fazla değilse bu durum bence kafi

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alınabilir ben alıcaktim lakin bütçe sonradan düştü 🙁

Yasinq1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasin Aslan
Kullananlar memnun bence alınır

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yay sesi çoğu klavyede yaşanacak bir durum değil mi ? O seslerin şiddeti ve rahatsız etme biçimi önemli bence. Çok fazla değilse bu durum bence kafi
pusattaki switchlerde biraz fazla. outemu switch biraz yay konusunda sıkıntılı. Takıntılı değilsen duymazsın bile. Tabii ki bu fiyatta biraz yay sesi gelecek. Sonuçta FP bir ürün.

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
Bende baya araştırdım ve monster pusat k3 pro da karar kıldım. umarım pişman olmayız, olacağımızı sanmıyorum.

Top Bottom