Alınır.Monster pusat k3 pro alınır mı ?
@MisakiTaroAktif kullanan varsa eğer iyi kötü bahsedebilir mi ?
Ben kullanıyorum, pişman edeceğini düşünmüyorum.Bu klavye bildiğiniz gibi an itibariyle stok durumu gelmiş bulunmakta. Monster pusat k3 pro alınır mı ? Aktif kullanan varsa eğer iyi kötü bahsedebilir mi ?
Ben kullanıyorum. Gayet memnunum. İlk zamanda yay sesi vardı ancak şimdi tamamen gitti.Bu klavye bildiğiniz gibi an itibariyle stok durumu gelmiş bulunmakta. Monster pusat k3 pro alınır mı ? Aktif kullanan varsa eğer iyi kötü bahsedebilir mi ?
Nasıl gidiyor acabaBen kullanıyorum. Gayet memnunum. İlk zamanda yay sesi vardı ancak şimdi tamamen gitti.
Monster Pusat K3 Pro klavye incelemesi | Technopat Sosyal
Yay sesi çoğu klavyede yaşanacak bir durum değil mi ? O seslerin şiddeti ve rahatsız etme biçimi önemli bence. Çok fazla değilse bu durum bence kafiSwitchlerden gelen yay sesi dışında olumsuız yorum görmedim. Kronik sorunu olmayan güzel bir klavye
Alınabilir ben alıcaktim lakin bütçe sonradan düştüBu klavye bildiğiniz gibi an itibariyle stok durumu gelmiş bulunmakta. Monster pusat k3 pro alınır mı ? Aktif kullanan varsa eğer iyi kötü bahsedebilir mi ?
Kullananlar memnun bence alınırBu klavye bildiğiniz gibi an itibariyle stok durumu gelmiş bulunmakta. Monster pusat k3 pro alınır mı ? Aktif kullanan varsa eğer iyi kötü bahsedebilir mi ?
pusattaki switchlerde biraz fazla. outemu switch biraz yay konusunda sıkıntılı. Takıntılı değilsen duymazsın bile. Tabii ki bu fiyatta biraz yay sesi gelecek. Sonuçta FP bir ürün.Yay sesi çoğu klavyede yaşanacak bir durum değil mi ? O seslerin şiddeti ve rahatsız etme biçimi önemli bence. Çok fazla değilse bu durum bence kafi