Neler Yeni

Öneri Monster Pusat K3 Pro │ Kuponla 445₺

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kupon kaldı mı bilmiyorum ama 30₺ indirimle, 445₺ fiyat ödeyerek ürünü alabiliyorsunuz. Epeydir mekanik klavye arıyordum. Bu fiyat aralığına, bundan daha iyi bir klavye bulabilir miyim sizce? Ona göre iptal edebilirim, henüz kargoya verilmedi. Ürünü kullananlar yorumlarsa sevinirim.

Klavyede Aradığım Özellikler:
  • Mekanik olması.
  • Türkçe karakterlerin olması.
  • Büyük Enter tuşunun bulunması.
  • Sağ kenardaki sayıların bulunması.
  • RGB olması.
  • Multimedia tuşlarının bulunması.
  • Tuşlara makro atanabilmesi.
  • Ses açma/kapama tekerleğinin bulunması.
  • Klavyenin uygulamasının olması.
Ürün: https://www.trendyol.com/monster/pu...-54809096?boutiqueId=587884&merchantId=105286

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Kupon kaldı mı bilmiyorum ama 30₺ indirimle, 445₺ fiyat ödeyerek ürünü alabiliyorsunuz. Epeydir mekanik klavye arıyordum. Bu fiyat aralığına, bundan daha iyi bir klavye bulabilir miyim sizce? Ona göre iptal edebilirim, henüz kargoya verilmedi. Ürünü kullananlar yorumlarsa sevinirim.

Klavyede Aradığım Özellikler:
  • Mekanik olması.
  • Türkçe karakterlerin olması.
  • Büyük Enter tuşunun bulunması.
  • Sağ kenardaki sayıların bulunması.
  • RGB olması.
  • Multimedia tuşlarının bulunması.
  • Tuşlara makro atanabilmesi.
  • Ses açma/kapama tekerleğinin bulunması.
  • Klavyenin uygulamasının olması.
Ürün: https://www.trendyol.com/monster/pu...-54809096?boutiqueId=587884&merchantId=105286
Ben klavyeyi yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim sadece ilk 1 ayda falan küçük bir yay sesi çıkıyor o da kesinlikle rahatsız edici düzeyde değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben daha ucuza almıştım bu fiyattan daha ucuza güzeli bulunur mu bilmiyorum ama klavye gayet güzel

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben klavyeyi yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim sadece ilk 1 ayda falan küçük bir yay sesi çıkıyor o da kesinlikle rahatsız edici düzeyde değil
Herkes bu çınlama sesini sorun olarak göstermiş. Kulaklık takınca pek duymam herhalde. Şimdiki klavyemde de, RGB ışıkları açınca tiz bir çınlama sesi duyuyorum.

Ben daha ucuza almıştım bu fiyattan daha ucuza güzeli bulunur mu bilmiyorum ama klavye gayet güzel
Yılbaşından sonra bu fiyattan ucuza bulabileceğimi sanmıyorum. Çoğu sitede 500₺ civarında bu klavye.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Herkes bu çınlama sesini sorun olarak göstermiş. Kulaklık takınca pek duymam herhalde. Şimdiki klavyemde de, RGB ışıkları açınca tiz bir çınlama sesi duyuyorum.

Yılbaşından sonra bu fiyattan ucuza bulabileceğimi sanmıyorum. Çoğu sitede 500₺ civarında bu klavye.
Hocam çınlama sesi rahatsız etmiyor asla kulaklıksız bile duymazsınız(çok odaklanmazsanız)

Top Bottom