3 39121 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 6,584 En İyi Cevap 8 25 Ocak 2021 #14 Sokullu Kerim Paşa yazmış: red switch geleceğini söylediler ama amazon sayfasında mevcut bir taksit seçeneği yok taksitlendirme amazon sayfasında olmuyor mu Devamı için tıklayın... Amazon için taksit olmuyor sanırım. Dün kartı girdim ama taksit yeri çıkmadı. GittiGidiyor'da taksit oluyor ama.
Sokullu Kerim Paşa yazmış: red switch geleceğini söylediler ama amazon sayfasında mevcut bir taksit seçeneği yok taksitlendirme amazon sayfasında olmuyor mu Devamı için tıklayın... Amazon için taksit olmuyor sanırım. Dün kartı girdim ama taksit yeri çıkmadı. GittiGidiyor'da taksit oluyor ama.
Sokullu Kerim Paşa 80+ Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 141 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Kerim Tatoğlu 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 MisakiTaro yazmış: Amazon için taksit olmuyor sanırım. Dün kartı girdim ama taksit yeri çıkmadı. GittiGidiyor'da taksit oluyor ama. Devamı için tıklayın... aradım sordum gittigidiyordaki ürün red switch olarak geliyormuş fotoğrafı değiştirmek için başvuru yapmışlar
MisakiTaro yazmış: Amazon için taksit olmuyor sanırım. Dün kartı girdim ama taksit yeri çıkmadı. GittiGidiyor'da taksit oluyor ama. Devamı için tıklayın... aradım sordum gittigidiyordaki ürün red switch olarak geliyormuş fotoğrafı değiştirmek için başvuru yapmışlar
3 39121 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 6,584 En İyi Cevap 8 26 Ocak 2021 #16 Sokullu Kerim Paşa yazmış: aradım sordum gittigidiyordaki ürün red switch olarak geliyormuş fotoğrafı değiştirmek için başvuru yapmışlar Devamı için tıklayın... Aldınız mı?
Sokullu Kerim Paşa yazmış: aradım sordum gittigidiyordaki ürün red switch olarak geliyormuş fotoğrafı değiştirmek için başvuru yapmışlar Devamı için tıklayın... Aldınız mı?