K3 pro kullandım zamanında. 3 defa bozuldu değişim oldu. Bende satmıştım.Hangi klavyeyi almalıyım veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavye var mıdır ? TKL de olabilir.
XPG'yi kullanıyorum baya sağlam güzel klavye pişman değilim. Bilek desteğide çok rahat tavsiye ederim. Ama monster nasıldır bi fikrim yok.Hangi klavyeyi almalıyım veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavye var mıdır ? TKL de olabilir.
Hangi klavyeyi almalıyım veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavye var mıdır ? TKL de olabilir.
Evet hocam red. Silver ile nasıl bi kalite veya kullanış farkı olur bilemiyorum ama çok bir şey değişmez.Hangi switch kullanıyorsun red mi ?
k3 kullanıyorum şuan 3 seneyi geçti bir kaç switch arıza verdi ama onarımı kolay diğerlerini bilmiyorum. çoğu kişi bozuldu sanıp atıyor ancak içindeki bakır temsassızlık yapıyor aşırı kullanımda çıkartıp kıvırmak yeterli bu da böyle bi bilgi olsun 4. senem memnunum.Hangi klavyeyi almalıyım veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavye var mıdır ? TKL de olabilir.