https://www.monsternotebook.com.tr/pusatgamepad/monster-pusat-pro-gaming-gamepad/
Bu gamepadden stokta nerede bulabilirim veya mağazasında falan var mıdır acaba? Bluetooth modelinden stokta var ama ben pc için alıyorum wireless modeli lazım bana.Veya 300 TL'ye bundan iyisi var mıdır wireless olmak zorunda değil.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bir de bunu buldum. Satıcıya ürün orijinal mı diye sordum yurtdışı ithal ürün dediler eurasia garantisi var mı diye sordum dönmediler henüz.Sanmıyorum garantisi olduğunu illa ki bişeyi eksiktir yoksa niye 300 TL'ye versinler.Yorum falan hiçbir şey yok zaten.
Bu gamepadden stokta nerede bulabilirim veya mağazasında falan var mıdır acaba? Bluetooth modelinden stokta var ama ben pc için alıyorum wireless modeli lazım bana.Veya 300 TL'ye bundan iyisi var mıdır wireless olmak zorunda değil.
Sony Ps4 Dualshock4 V2 Kablosuz Gamepad Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sony Ps4 Dualshock4 V2 Kablosuz Gamepad Oyun Kolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sony Ps4 Dualshock4 V2 Kablosuz Gamepad Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sony Ps4 Dualshock4 V2 Kablosuz Gamepad Oyun Kolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.