Söylediklerini araştırdım, analoglar yakınmış ancak malzeme kalitesi olarak bir sorun olduğu yazılmamış.Hayır alınmaz analoglar birbirine çok yakın ve eski modele göre çok malzeme ve özellik eksiği var.
Eski ürün daha kaliteli bir malzemeden yapılmıştı ve ekstra olarak pc ye bağlamak için USB alıcısı vardı. O ürünü almaya niyetlenmiştim üretimi bitince yeni ürünün kötü olduğunu hissedip gamesir t4 pro aldım. Multi Platform kullanacak biriyseniz sizede öneririm.Söylediklerini araştırdım, analoglar yakınmış ancak malzeme kalitesi olarak bir sorun olduğu yazılmamış.
hocam googleden bakıldığı zaman çok çirkin duruyor gerçektede böylemi bu gamepadEski ürün daha kaliteli bir malzemeden yapılmıştı ve ekstra olarak pc ye bağlamak için USB alıcısı vardı. O ürünü almaya niyetlenmiştim üretimi bitince yeni ürünün kötü olduğunu hissedip gamesir t4 pro aldım. Multi Platform kullanacak biriyseniz sizede öneririm.
kanka şu an o gamepadin fiyatı uçmuş o parayı haketmiyorEski ürün daha kaliteli bir malzemeden yapılmıştı ve ekstra olarak pc ye bağlamak için USB alıcısı vardı. O ürünü almaya niyetlenmiştim üretimi bitince yeni ürünün kötü olduğunu hissedip gamesir t4 pro aldım. Multi Platform kullanacak biriyseniz sizede öneririm.
o gamepad yerinde 9. nesil xbox gamepad yada ds 5 alırım az daha ekleyip çok pahalıEski ürün daha kaliteli bir malzemeden yapılmıştı ve ekstra olarak pc ye bağlamak için USB alıcısı vardı. O ürünü almaya niyetlenmiştim üretimi bitince yeni ürünün kötü olduğunu hissedip gamesir t4 pro aldım. Multi Platform kullanacak biriyseniz sizede öneririm.
aynen öylemo gamepad yerinde 9. nesil xbox gamepad yada ds 5 alırım az daha ekleyip çok pahalı
T4 Pro şuan 800 TL, aralarında dağlar kadar fark olması lazım özellik olarak ki bence yok. Almama değeceğini sanmıyorum.Eski ürün daha kaliteli bir malzemeden yapılmıştı ve ekstra olarak pc ye bağlamak için USB alıcısı vardı. O ürünü almaya niyetlenmiştim üretimi bitince yeni ürünün kötü olduğunu hissedip gamesir t4 pro aldım. Multi Platform kullanacak biriyseniz sizede öneririm.
Hocam yanlış anlamayın ama 600tl ye 9. nesil nerede var atın direkt 2 tane alıcam. Her şeyin fiyatı uçtu sebebide kol değil kur.o gamepad yerinde 9. nesil xbox gamepad yada ds 5 alırım az daha ekleyip çok pahalı
Elimde T4 Pro var 1 ay kullandım 400₺ ye satıyorum ilgilenirseniz özelden yazdın.T4 Pro şuan 800 TL, aralarında dağlar kadar fark olması lazım özellik olarak ki bence yok. Almama değeceğini sanmıyorum.
az daha ekle dedim 600 değil senin attığın kolun fiyatı 700 tl 700 tl gamepad veren 100 200 daha koyar orjinal xbox veya ps kolu alabilir attığın kol ederi 400 500 tlHocam yanlış anlamayın ama 600tl ye 9. nesil nerede var atın direkt 2 tane alıcam. Her şeyin fiyatı uçtu sebebide kol değil kur.
Elimde T4 Pro var 1 ay kullandım 400₺ ye satıyorum ilgilenirseniz özelden yazdın.
O fiyatta zaten... Türkiye'de tek bir satıcı var o da kafasına göre yazmış.az daha ekle dedim 600 değil senin attığın kolun fiyatı 700 TL 700 TL gamepad veren 100 200 daha koyar orjinal xbox veya ps kolu alabilir attığın kol ederi 400 500 TL
AliExpress den 25 dolar a alabilrisin. 5 dolarlık kupon da var.T4 Pro şuan 800 TL, aralarında dağlar kadar fark olması lazım özellik olarak ki bence yok. Almama değeceğini sanmıyorum.