Daha öncede söylediğim gibi bir sorun olmaz farklı frekanslarda çalışıyorlarMerhaba Arkadaşlar, Monster Pusat Pro'dan 2 tane alırsam birlikte kullanmada sorun yaşarmıyım. (Pes, Fifa, MK, gibi oyunlar için.)
ben alma derim monster benimki bozulduMerhaba Arkadaşlar, Monster Pusat Pro'dan 2 tane alırsam birlikte kullanmada sorun yaşarmıyım. (Pes, Fifa, MK, gibi oyunlar için.)
Ben kullanıyorum şuan gayet memnunum acaba garantiye gönderdin mi yada iade ettin miben alma derim monster benimki bozuldu
1 yıl sürdü sonra tuşu gömülü kaldı sonra joyistik teste biri %40 a kadar ileri algılıyo böyle böyle bozulmaya başladı.Ben kullanıyorum şuan gayet memnunum acaba garantiye gönderdin mi yada iade ettin mi
garantisi var niye göndermedin1 yıl sürdü sonra tuşu gömülü kaldı sonra joyistik teste biri %40 a kadar ileri algılıyo böyle böyle bozulmaya başladı.
geçti artık benim değil zaten o yüzden monster almıyorum çoğu bildiğim hep bozuluyogarantisi var niye göndermedin
hmm benimkide bozulursa garantiye göndericem yeni nesil ile birazdaha iyileştirmeler olduğu söyleniyo umarım bozulmazgeçti artık benim değil zaten o yüzden monster almıyorum çoğu bildiğim hep bozuluyo