Mustafa kisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Arkadaşlar merhabalar monster pc aldım ve gamepad almak istiyorum monster pusat pro gaming nasıl bilgisi olan var mı
nedenini açıklar mısınızOnun yerine F310 alabilirsiniz.
Pusat Pro nun yeni gamepadlerinde kronik sorun varmış. Monster toplattırmış hepsini. 1-2 ay beklemeden almanızı önermiyorum.nedenini açıklar mısınız
f310 da eski bir gamepad değil mi sizcePusat Pro nun yeni gamepadlerinde kronik sorun varmış. Monster toplattırmış hepsini. 1-2 ay beklemeden almanızı önermiyorum.
İş görür.f310 da eski bir gamepad değil mi sizce
Beklerim diyorsan Aliexpressten Gamesir T4 Pro al. O fiyatta en iyisi. Monster ın yeni gamepad i sorunlu. Aliexpressten alıyor monster da o gamepad i zatenArkadaşlar merhabalar monster pc aldım ve gamepad almak istiyorum monster pusat pro gaming nasıl bilgisi olan var mı
beklemek sıkıntı değil sadece oyun oynatsın yeterBeklerim diyorsan Aliexpressten Gamesir T4 Pro al. O fiyatta en iyisi. Monster ın yeni gamepad i sorunlu. Aliexpressten alıyor monster da o gamepad i zaten
ben letgo da 22 ay garantili pusat pro gördüm de xbox dizilimli olanlar onlar da kronik sorun var mı yoksa ps4 dizilimlilerin de mi var biliyor musunuzPusat Pro nun yeni gamepadlerinde kronik sorun varmış. Monster toplattırmış hepsini. 1-2 ay beklemeden almanızı önermiyorum.