Avolay
80+ Gold
AynenRTX ve DLSS yine de Nvidia'yı daha güçlü kılıyor.
AynenRTX ve DLSS yine de Nvidia'yı daha güçlü kılıyor.
RTX ve DLSS yine de Nvidia'yı daha güçlü kılıyor.
Bütün markalarda mı verimli çalışmıyor ?
Yani 5600m daha mantıklı o zaman.yine iş yapıyor ama masaüstü rtx 2060 kadar verimli olmuyor. Hatta @Radeon RX 5500M hocam masaüstü rtx 2060’ın bile yetersiz olduğunu söylemişti. Genelde rtx 2060 süper ve üstü kartlar iyiymiş dlss ve ray tracing konusunda.
Yani 5600m daha mantıklı o zaman.
Madem ışın izlemeyi ve dlss'i doğru düzgün kullanamayacağım AMD almak maddi açıdan daha iyi olur gibi.yine iş yapıyor ama masaüstü rtx 2060 kadar verimli olmuyor. Hatta @Radeon RX 5500M hocam masaüstü rtx 2060’ın bile yetersiz olduğunu söylemişti. Genelde rtx 2060 süper ve üstü kartlar iyiymiş dlss ve ray tracing konusunda.
Madem ışın izlemeyi ve dlss'i doğru düzgün kullanamayacağım AMD almak maddi açıdan daha iyi olur gibi.
7nm litografi = verimlilik demek değil. 5600M 2060 MaxQ veya 1660 Ti civarı bir kart. düz 2060 mobile güç ve teknoloji olarak daha iyi. RTX hep açılmasa bile yine DLSS vs gibi teknolojiler kullanılabilir. DLSS açması için kartın çok güçlü olmasına gerek yok.rx 5600m 7nm teknoloji ile üretildiği için daha serin çalışacaktır. Ayrıca 2060 mobile de rtx ve dlss çok da verimli çalışmıyor. Rtx 2070 olsa neyse.
Güçsüzleştirilmiş olanlar MaxQ takısı alıyor. Link attığım Monster'da öyle bir takı yok. Yine de güçsüz müdür ? Bir de AMD'nin driverları çok verimsiz diyorlar doğru mu ? Nvidia'ya göre stabil değilmiş.laptoplarda kullanılan ekran kartları daha güçsüzleştirilmiş oluyor masaüstü kartlarına göre sığdırabilmek için. O yüzden ben rtx 2060 mobile’i de ki dlss ve ray tracingi çok da beğenmeyeceğinizi düşünüyorum açıkcası çünkü anladığım kadarıyla beklentiniz yüksek. Ben msi alpha 15 a4dek tavsiye ederim.
7nm litografi = verimlilik demek değil. 5600M 2060 MaxQ veya 1660 Ti civarı bir kart. düz 2060 mobile güç ve teknoloji olarak daha iyi. RTX hep açılmasa bile yine DLSS vs gibi teknolojiler kullanılabilir. DLSS açması için kartın çok güçlü olmasına gerek yok.
Güçsüzleştirilmiş olanlar MaxQ takısı alıyor. Link attığım Monster'da öyle bir takı yok. Yine de güçsüz müdür ? Bir de AMD'nin driverları çok verimsiz diyorlar doğru mu ? Nvidia'ya göre stabil değilmiş.
TUF serisi de bozuk diyorlar. Ben de ASUS kullanıcısıyım 7 yıldır ASUS laptop kullanıyorum hala taş gibi çalışıyor oyunlarda akıyor. Yine markama güvenip ASUS almak istedim TUF laptoplar bütçeme uygun geldi özellik olarak yüksek ve uygun fiyatlı laptopları var ama herkes bozuk diyor doğru mu ?Rx 5600m = rtx 2060. O dell ısınma sorunlu ve sürekli frekans düşürüyor.
gerçi buradaki laptoplar da sıkıntılı ama fps’lerin birbirine yakın olduğunu görebilirsiniz.
![]()
Radeon RX 5600M, Mobil RTX 2060 ile Eşit Performansa Sahip Olabilir
Radeon RX 5600M'e ait olduğu iddia edilen bazı test sonuçları sızdırıldı. 5600M, 3DMark testlerinde mobil RTX 2060 ile çok yakın sonuçlar elde ediyor.www.google.com.tr
Evet test sonuçları 5600m'in RTX 2060'a çok yakın olduğunu gösteriyor.Rx 5600m = rtx 2060. O dell ısınma sorunlu ve sürekli frekans düşürüyor.
gerçi buradaki laptoplar da sıkıntılı ama fps’lerin birbirine yakın olduğunu görebilirsiniz.
![]()
Radeon RX 5600M, Mobil RTX 2060 ile Eşit Performansa Sahip Olabilir
Radeon RX 5600M'e ait olduğu iddia edilen bazı test sonuçları sızdırıldı. 5600M, 3DMark testlerinde mobil RTX 2060 ile çok yakın sonuçlar elde ediyor.www.google.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
masaüstüne göre güçsüz demek istedim yanlış anladınız. Mesela rtx 2060 mobile ile rtx 2060 masaüstü versiyonu arasında yaklaşık yüzde 20 fark var.
TUF serisi de bozuk diyorlar. Ben de ASUS kullanıcısıyım 7 yıldır ASUS laptop kullanıyorum hala taş gibi çalışıyor oyunlarda akıyor. Yine markama güvenip ASUS almak istedim TUF laptoplar bütçeme uygun geldi özellik olarak yüksek ve uygun fiyatlı laptopları var ama herkes bozuk diyor doğru mu ?