Neler Yeni

Monster Tulpar mı yoksa Casper Excalibur G870 mi ????

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Balık
Bütçe
340000
Sizce Monster Tulpar 4060 ekran kartlı notebook alınır mı alıpta kullanan var mı yoksa casper excalibur G870 daha mı mantıklı

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Tulpar serisinden 1 2 model alınabilir excalibur g870 diğer excalibur modellerine göre daha iyi bir sorunu yok ama yinede tercih edilmez.

Warlxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Memo Akif
Sizce Monster Tulpar 4060 ekran kartlı notebook alınır mı alıpta kullanan var mı yoksa casper excalibur G870 daha mı mantıklı

Hocam aldırma Excalibur kötü diyenlere Excalibur'un İ712650H, Rtx 4060 ve 32Gb ramli modelini kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Fan sesi çok yuksek ve İPS ekran olduğu için ışık süzmesi var benim ekranın sağ tarafında ama IPS ekranlarda normal küçük bir seviyede zaten çok takmıyorum onun disinda bir sıkıntısı yok. 1 yıldır içini temizlemedim termal macun vs. o yüzden çok gereksinim isteyen oyunlarda 87 dereceyi gördü ama performansı etkilemiyor. Malzeme kalitesi de orta bence artık Excalibur eski kronik sorunlarını G870 modelinde aştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aldırma Excalibur kötü diyenlere Excalibur'un İ712650H, Rtx 4060 ve 32Gb ramli modelini kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Fan sesi çok yuksek ve İPS ekran olduğu için ışık süzmesi var benim ekranın sağ tarafında ama IPS ekranlarda normal küçük bir seviyede zaten çok takmıyorum onun disinda bir sıkıntısı yok. 1 yıldır içini temizlemedim termal macun vs. o yüzden çok gereksinim isteyen oyunlarda 87 dereceyi gördü ama performansı etkilemiyor. Malzeme kalitesi de orta bence artık Excalibur eski kronik sorunlarını G870 modelinde aştı.
Bu arada ışık sızması yanlış yazmışım. IPS panellerde çok normal ışık sızması eğer çok fazlaysa Excalibur ya iade yapıyor yada ekranı değiştirebiliyor diye biliyorum isterseniz araştırın. Zaten sadece kapkaranlık bir ortamda ekranda siyahsa belli oluyor onun dışında hiç gözükmüyor.

Top Bottom