Neler Yeni

Monster tulpar t5 önerir misiniz?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
monster 2060 alacağıma gider başka marka 1660Tİ alırım. çok dandik kasaları var bu fiyata. uzun ömürlü olmaz max alınacak monster 7 k ile abra olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok ısınıyomuş ama pek bir sorun çıkarır mı
biraz bütçe arttırıp asus tuf 2060 alabilirsiniz bu arada

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
monster 2060 alacağıma gider başka marka 1660Tİ alırım. çok dandik kasaları var bu fiyata. uzun ömürlü olmaz max alınacak monster 7 k ile abra olur

biraz bütçe arttırıp asus tuf 2060 alabilirsiniz bu arada
Abdullah abinin Asus tuf videosunu izlemedin galiba asus tuf rtx 2060 soğutması çok kötü bakır ısı borularını ssd ye yakın ve soğutma çıkışlarının bazıları kapalı ve bu soğutmayı baya etkiliyor

Ceon

80+
Abdullah abinin Asus tuf videosunu izlemedin galiba asus tuf rtx 2060 soğutması çok kötü bakır ısı borularını SSD ye ve soğutma çıkışlarının bazıları kapalı ve bu soğutmayı baya etkiliyor
Videoyu tam bitirememiştim. Hemen videoya bakıyım. Asus Tuf serisi ekran kartlarının eskiden soğutması çok kötüydü. Şuan düzeltiler. Laptopun soğutmasını düzeltmişlerdir heralde diye düşünüyorum.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
monsterdan iyi olduğunu düşünüyorum ben. ama evet cidden kötü
Monster alınmaz bence bana laptop deyince aklıma iki marka geliyor Msı ve Asus bu iki marka çok iyi tabi Asus tuf dışında

Videoyu tam bitirememiştim. Hemen videoya bakıyım. Asus Tuf serisi ekran kartlarının eskiden soğutması çok kötüydü. Şuan düzeltiler. Laptopun soğutmasını düzeltmişlerdir heralde diye düşünüyorum.
Bilemiyorum evet asus tuf rx5600xt ekran kartının soğutmasını değiştirerek baya düzeltmişlerdi düzelen kartın adı rx5600xt evo

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Monster alınmaz bence bana laptop deyince aklıma iki marka geliyor Msı ve Asus bu iki marka çok iyi tabi Asus tuf dışında

Bilemiyorum evet asus tuf rx5600xt ekran kartının soğutmasını değiştirerek baya düzeltmişlerdi düzelen kartın adı rx5600xt evo
laptop konusunda aynı düşünüyorum kendim de gf65 thin kullanıyorum 2060 daha max 80 derece gördü :D

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
laptop konusunda aynı düşünüyorum kendim de gf65 thin kullanıyorum 2060 daha max 80 derece gördü :D
Bizde ekrana ekmek batıralım :) benim 8 yıllık laptop var çalışırken sanki uçak kalkıyor Chrome giriyorum fanlar son gücünde çalışıyor açılması zaten 2 dakika kendine gelmesi desen oda 1 dk açmadan önce kahvemi hazırlayıp oturuyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,210
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom