https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v19-2/ arkadaşlar laptop bu
Ben monster notebookların kasasını hiç sevmiyorum plastik ve çok kalitesiz ama özellikleri hiç fena değil
çok ısınıyomuş ama pek bir sorun çıkarır mıBen monster notebookların kasasını hiç sevmiyorum plastik ve çok kalitesiz ama özellikleri hiç fena değil
biraz bütçe arttırıp asus tuf 2060 alabilirsiniz bu aradaçok ısınıyomuş ama pek bir sorun çıkarır mı
Abdullah abinin Asus tuf videosunu izlemedin galiba asus tuf rtx 2060 soğutması çok kötü bakır ısı borularını ssd ye yakın ve soğutma çıkışlarının bazıları kapalı ve bu soğutmayı baya etkiliyormonster 2060 alacağıma gider başka marka 1660Tİ alırım. çok dandik kasaları var bu fiyata. uzun ömürlü olmaz max alınacak monster 7 k ile abra olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz bütçe arttırıp asus tuf 2060 alabilirsiniz bu arada
monsterdan iyi olduğunu düşünüyorum ben. ama evet cidden kötüAbdullah abinin Asus tuf videosunu izlemedin galiba asus tuf rtx 2060 soğutması çok kötü
Videoyu tam bitirememiştim. Hemen videoya bakıyım. Asus Tuf serisi ekran kartlarının eskiden soğutması çok kötüydü. Şuan düzeltiler. Laptopun soğutmasını düzeltmişlerdir heralde diye düşünüyorum.Abdullah abinin Asus tuf videosunu izlemedin galiba asus tuf rtx 2060 soğutması çok kötü bakır ısı borularını SSD ye ve soğutma çıkışlarının bazıları kapalı ve bu soğutmayı baya etkiliyor
Monster alınmaz bence bana laptop deyince aklıma iki marka geliyor Msı ve Asus bu iki marka çok iyi tabi Asus tuf dışındamonsterdan iyi olduğunu düşünüyorum ben. ama evet cidden kötü
Bilemiyorum evet asus tuf rx5600xt ekran kartının soğutmasını değiştirerek baya düzeltmişlerdi düzelen kartın adı rx5600xt evoVideoyu tam bitirememiştim. Hemen videoya bakıyım. Asus Tuf serisi ekran kartlarının eskiden soğutması çok kötüydü. Şuan düzeltiler. Laptopun soğutmasını düzeltmişlerdir heralde diye düşünüyorum.
laptop konusunda aynı düşünüyorum kendim de gf65 thin kullanıyorum 2060 daha max 80 derece gördüMonster alınmaz bence bana laptop deyince aklıma iki marka geliyor Msı ve Asus bu iki marka çok iyi tabi Asus tuf dışında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilemiyorum evet asus tuf rx5600xt ekran kartının soğutmasını değiştirerek baya düzeltmişlerdi düzelen kartın adı rx5600xt evo
msi gf 65 link yollayabilirmisiniz bir de ona bakıyımlaptop konusunda aynı düşünüyorum kendim de gf65 thin kullanıyorum 2060 daha max 80 derece gördü
benim kullandığım modelin stokları yok ama 1660Ti olan 2 model var şu an mobildeyim biraz zor oluyor o yüzden siz bakabilirseniz iyi olurmsi gf 65 link yollayabilirmisiniz bir de ona bakıyım
Bizde ekrana ekmek batıralım benim 8 yıllık laptop var çalışırken sanki uçak kalkıyor Chrome giriyorum fanlar son gücünde çalışıyor açılması zaten 2 dakika kendine gelmesi desen oda 1 dk açmadan önce kahvemi hazırlayıp oturuyorumlaptop konusunda aynı düşünüyorum kendim de gf65 thin kullanıyorum 2060 daha max 80 derece gördü