Monster Tulpar T5 V23.4.2 Intel Core I7 12700H 32 GB Ram 1 Tb SSD 8 GB Rtx 4060

Reaksiyon skoru
14
Ürün 2.el ;
Monster Tulpar T5 V23.4
NVIDIA GeForce RTX 4060 Ekran Kartı
Kasa ve Monitör ile takas mevcuttur.
Intel Core i7-12700H İşlemci
32 GB RAM
1 TB SSD
144 Hz
Kutu ve çantası mevcut
1,2 yıl garanti süresi mevcut
Faturası mevcut, hiçbir sorunu bulunmamaktadır.

Fiyat 40.000 yazmış ancak ben takas teklifi edeceğim.
Benim sistemim masaüstü ;
Asus Dual Rx 7600 8GB
Asus A620M-K DDR5 AM5
PSU 80+ Bronze 650W
1 TB M2 SSD
32 GB 5600 Mhz Ddr5 Ram
5 Yıl garantili almıştım şuan yine bi 4-4.2 yıl falan garantisi kalmıştır.

Sistemi alırken çok büyük hevesle alıp oynayacak oyun bulamayanlardanım ve laptopa geçicem. Elbette şuanki sistemimden daha az performans verir fakat laptopa geçmek istiyorum.
Sizce teklif yapmalımıyım bu laptop beni üzermi?

Son düzenleme:
Hikaye oyununda muhtemelen sizinki alır masaüstü olduğundan ama diğerinin işlemci biraz daha iyi bence masaüstü genel olarak daha iyi daha performanslı siz laptop isterseniz teklif edin ama üstüne para vermeyin bence masaüstü parçalar laptop parçalardan daha performanslı olur ve biraz pahalı gibi sıfırları 50k civarıdır aynı özellikte

Hikaye oyununda muhtemelen sizinki alır masaüstü olduğundan ama diğerinin işlemci biraz daha iyi bence masaüstü genel olarak daha iyi daha performanslı siz laptop isterseniz teklif edin ama üstüne para vermeyin bence masaüstü parçalar laptop parçalardan daha performanslı olur ve biraz pahalı gibi sıfırları 50k civarıdır aynı özellikte
Hocam çok ısınıyo diyolar monster için

Isınmayan laptop olmaz en küçük oyunu bile oynasan işlemci ısınır büyük oyunlarda ekran kartıda ısınır... O yüzden laptop alırken neler yapabilieceğini düşün ne oynayacaksın düşün ona göre al derim

Isınmayan laptop olmaz en küçük oyunu bile oynasan işlemci ısınır büyük oyunlarda ekran kartıda ısınır... O yüzden laptop alırken neler yapabilieceğini düşün ne oynayacaksın düşün ona göre al derim
sence takas yaparsam o sistemle beni üzermi? fotoğraflarınıda atayım. Kasa eski duruyo monster olduğu için
1753180883128.webp
1753180898164.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri