Neler Yeni

Monster Tulpar T7 20.2 Kasası

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,521
Yaklaşık bir sene kullandığım laotopumda hiç bir problem olmadı ancak geçenlerde monsterın kasa içini fotoğraflara eklediğini farkettim. Anlayan varsa nasıl sizce içindeki yerleştirmeler düzen vs.

Ekler

• r-kasa.png
    r-kasa.png
    796.2 KB · Hit: 382
Yanlışlıkla olmuştur yada test için falan olmuş olabilir.
1 2 fotoğraftan ne olabilir ki? :D

güzel m2de sogutmada var

Hepsine eklemişler takdir ettim ben :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir tasarım ya da donanım yanlışı var mı :D ?
yani sogutma 2fan bu+ ısı borusuda totalde 4 tane yani oda 5-6 olabilirmiş

Isı borusu sayısı az geldi bana onun dışında 2 tane RAM yuvası, SSD yada HDD için 2.5 inç bir alan var bunlar artı şeyler.
3 Az mı hocam öğrenmek için soruyorum ? Isınma sorunu hiç yok çünkü 83 derece gördü maksimum o da yaz sıcağında 7/24 çalışırken dying light'da

3 Az mı hocam öğrenmek için soruyorum ? Isınma sorunu hiç yok çünkü 83 derece gördü maksimum o da yaz sıcağında 7/24 çalışırken dying light'da
3 tane mi haaaa
biri ortakmış

yani sogutma 2fan bu+ ısı borusuda totalde 4 tane yani oda 5-6 olabilirmiş
Ben 3 görebilmişdim :D sıkıntı çıkar mı sizce ? Laptopa göre serin serin çalışıyor şu sıralar 80lerde

Ben 3 görebilmişdim :D sıkıntı çıkar mı sizce ? Laptopa göre serin serin çalışıyor şu sıralar 80lerde
yani kötü değil sogutmaya 4 tasarım parça dizilimi 5 (5 üzerinden)

3 tane değil ki 2 tane var Asus ROG yada MSI da falan 4 5 tane oluyor ama senin sıcaklıklar iyiymiş.

3 tane değil ki 2 tane var Asus ROG yada MSI da falan 4 5 tane oluyor ama senin sıcaklıklar iyiymiş.
Biri yarım gibi arasında mavi bir yer var kesmişler orda sonra devam etmiş. Bir de merak ediyorum bir tanesi çok uzun bu boruların msi da da öyle mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,781
Üyeler
173,552
Son üye
İddı
Geri