- Reaksiyon skoru
- 11,521
Hepsine eklemişler takdir ettim benYanlışlıkla olmuştur yada test için falan olmuş olabilir.
1 2 fotoğraftan ne olabilir ki?![]()
Herhangi bir tasarım ya da donanım yanlışı var mıgüzel m2de sogutmada var
Isı borusu sayısı az geldi bana onun dışında 2 tane RAM yuvası, SSD yada HDD için 2.5 inç bir alan var bunlar artı şeyler.Hepsine eklemişler takdir ettim ben![]()
yani sogutma 2fan bu+ ısı borusuda totalde 4 tane yani oda 5-6 olabilirmişHepsine eklemişler takdir ettim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir tasarım ya da donanım yanlışı var mı?
3 Az mı hocam öğrenmek için soruyorum ? Isınma sorunu hiç yok çünkü 83 derece gördü maksimum o da yaz sıcağında 7/24 çalışırken dying light'daIsı borusu sayısı az geldi bana onun dışında 2 tane RAM yuvası, SSD yada HDD için 2.5 inç bir alan var bunlar artı şeyler.
3 tane mi haaaa3 Az mı hocam öğrenmek için soruyorum ? Isınma sorunu hiç yok çünkü 83 derece gördü maksimum o da yaz sıcağında 7/24 çalışırken dying light'da
Ben 3 görebilmişdimyani sogutma 2fan bu+ ısı borusuda totalde 4 tane yani oda 5-6 olabilirmiş
yani kötü değil sogutmaya 4 tasarım parça dizilimi 5 (5 üzerinden)Ben 3 görebilmişdimsıkıntı çıkar mı sizce ? Laptopa göre serin serin çalışıyor şu sıralar 80lerde
İyi bayağı ozaman (ben aldığımda 512GB configürasyonla 11.500 TL idi)yani kötü değil sogutmaya 4 tasarım parça dizilimi 5 (5 üzerinden)
3 tane değil ki 2 tane var Asus ROG yada MSI da falan 4 5 tane oluyor ama senin sıcaklıklar iyiymiş.3 Az mı hocam öğrenmek için soruyorum ? Isınma sorunu hiç yok çünkü 83 derece gördü maksimum o da yaz sıcağında 7/24 çalışırken dying light'da
Biri yarım gibi arasında mavi bir yer var kesmişler orda sonra devam etmiş. Bir de merak ediyorum bir tanesi çok uzun bu boruların msi da da öyle mi ?3 tane değil ki 2 tane var Asus ROG yada MSI da falan 4 5 tane oluyor ama senin sıcaklıklar iyiymiş.