Neler Yeni

Monster Tulpar t7 20.6 aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa kartal

hocam laptopu aldığımda ve yorumları gördüğümde benim de sizin gibi hevesim kursağımda kalmıştı, ama sonradan bazı kullanıcıların "keşke zamanında iade etseydim" yorumlarını görünce zamanı geçmeden iade etme kararı aldım, iyi ki de almışım diyorum çünkü çevremde de çeşitli kronik sıkıntılar yaşayan var bu laptopta. müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi her şeyle ilgileniyorlar ama şöyle bir durum var: laptobun sürekli arıza verip firmanın sizle sürekli ilgilenmesini mi istersiniz, yoksa laptopu alıp hiç arıza vermeden müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeye bile gerek duymadan kullanmak mı istersiniz :D ben msi geforce ge60 serisini tam 9 sene hiç arıza vermeden kullandım mesela. bütçeyi artırıp msi veya asusa yönelebilirsiniz ama dediğiniz fiyat bandında hp victusun ryzen işlemcili 4060 laptobu msi ve asus kadar olmasa da işinizi monsterdan çok daha iyi görür :)
ryzen işlemci serisinin laptoplarda sorunlu olduğuna dair çok şikayet aldım. O düşündürdü beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa kartal
Foruma hp victus sponsor herhalde, her konunun altında aynı bilgisayar paylaşılıyor. Dikkat ettim de hep aynı ürün. Neden acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanda şevk bırakmadınız. Kurt düştü bir kere içime ama iradeli olacağım, direneceğim ve kullanacağım :)

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
Foruma hp victus sponsor herhalde, her konunun altında aynı bilgisayar paylaşılıyor. Dikkat ettim de hep aynı ürün. Neden acaba ?

İnsanda şevk bırakmadınız. Kurt düştü bir kere içime ama iradeli olacağım, direneceğim ve kullanacağım :)
yalanmı söyleyelim birader gerçekler acıdır her zaman. iade etmen için hala vaktin olduğu halde iade etmemen de acayip doğrusu

Bende monster yerine bunu tercih ettim elime ulaşınca inceleme paylaşmayı düşünüyorum
çok memnun olucaksın monsterdan (ama ilk 2 hafta.) bana kalırsa incelemenizi bilgisayarı aldıktan 2 3 sene sonra yapınız

Büyük ekran hocam öyle demeyin :d
sırf kağıt üzerinde 2 3 özelliği iyi diye dandik markaları seçtikleri sürece mağdur olmaya mahkum olduklarının farkında değiller...

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Samet Albayrak
İyi yaptın kardeşim milleti boşver. Sorunsuz makine istiyorsan 2 kat para verip msi alacaksin fiyatı ile oranla baktığımızda sana verdiği performans bence gayet makul.

Isınıyor diye konu açma. Turbo boostlu i7 işlemcili üst seviye cihazlar hariç piyasadaki bütün cihazlar ısınır. Isınma sorununu aşmak için turbo boostu kapat kafan rahat olsun cihazda boşa fazla güç çekmez. Ben öyle yapıyorum fan bile çalışmıyor cihazda cs go oynarken.

PNSHER

80+ Bronze
Şahsen ben 3-4K daha koyup Asus rog alırdım. Ekranı 2cm daha büyük olacak diye monster seçmek bana mantıksız geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa kartal
Herkese teşekkür ederim. Kullanım sonrası buraya değerlendirme paylaşımı yapacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan Ceyhan
hocam şu an siparişim hazırlanıyor

Hevesimi kursağımda bıraktınız. Oldu mu arkadaşlar :(
Ben de sormuştum hatta bayağı almaya heveslenmiştim ama alıp performansını beğenmeyil iade edeni gördüm arkadaşlarma sorduğumda çıkardığı fan sesi bambaşka bir sorun o yüzden vazgeçip HP aldım ki arada 4kya yakın bi miktar var güzel bi monitör alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa kartal
yalanmı söyleyelim birader gerçekler acıdır her zaman. iade etmen için hala vaktin olduğu halde iade etmemen de acayip doğrusu

çok memnun olucaksın monsterdan (ama ilk 2 hafta.) bana kalırsa incelemenizi bilgisayarı aldıktan 2 3 sene sonra yapınız

sırf kağıt üzerinde 2 3 özelliği iyi diye dandik markaları seçtikleri sürece mağdur olmaya mahkum olduklarının farkında değiller...
En fazla iade ederim hocam ne yapalım yani. Göreceğiz bakalım gelince.

Existentia

80+ Silver
T7 kasaları nispeten diğerlerine göre daha iyi olduğunu söyleyen birkaç kişi duymuştum. Sanırım Monster'ın en alınabilir kasalarından biri. Servisi hakkında ömür boyu bakım garantisinin "sözde" garanti olduğunu doğrulayan şikayetlerde gördüm. Bakıma götürüyorlar ama üstün körü temizleme demeye bin şahit bir şekilde iş yapıyorlar. Tabii ki işini iyi yapan gerçekten laptop'un içini cillop gibi eden çalışanları vardır fakat bunların sayıları az. Bu kasa da diğerlerine göre fazla ısınma olacağını düşünmesem de çok da bir şey beklememek gerekir. Render tarzında işlemciyi çok yoracak işleriniz olacaksa biraz dikkatli olmanızda fayda var. Onun dışında özellikleri fiyatına göre eh işte denebilecek seviyede. Çok kötü değil ama çok iyi de bir fiyatı yok. Sırf büyük ekran olduğu için Monster'a fazladan para verilmesi saçma. Laptop kasası büyük olunca monster'daki soğutma performansı etkilenmiyor maalesef. Geriye kalan tek neden ekranın büyük olması oluyor ve bu da idare edilebilecek bir durum. İlerde bir monitör alabilirsiniz. Sadece laptop'un yanında değil farklı yerlerde de işinize yarayabilir.
Hocam bende çok fazla böyle yorum görüyorum ama biz şirket olarak Monster kullanıyoruz neredeyse herkes abra tulpar ve huma serisi var sağ olsunlar bir iş arkadaşımın sorunun cuma verip pazartesi alacak şekilde çözdüler günün sonunda oyun oynamıyoruz ama kronik bir soruna da denk gelmedik çok şükür bakım konusunda da arkadaşlarım kullanıyor onlar da memnunlar elbette sorun yaşayacaklar ama Asus Scar 18 aldık onun SSD'si öldü 1.ayda olabilir , Asus'luk bir durum değildi ama servise git gel 2 hafta sürdü neredeyse ben o yüzden diğer firmalardan iyi demiyorum ama kötü de değil

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Bende 2-3ay önce almıştım Abra serilerinden bitanesini. 3 gün sonra direkt iade ettim. Böyle saçma bir şey görmedim. Sıfır laptop youtube da donarak ilerliyordu. 12700h işlemci ve 3050ti ile cs de 1280*720 en düşük grafik ayarlarda 90 fps alıyordum. Diğer oyunlarda aynı şekilde. Allahtan 15 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkım vardı da iade edip kurtuldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa kartal
Bilgisayarı 1 haftadır kullanıyorum. Bilgisayar canavar... Çok memnunum. İyi ki sizi dinleyip iade etmedim. Uzun kullanım sonuçlarımı da buraya gireceğim.

monster kullanıyorum bir sorun yok :)

365417453_287224117251228_8412868761220510796_n.png

Top Bottom