Neler Yeni

Yardım MONSTER TULPAR T7 V19.7 ALINIR MI ?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Fenix ısınıyor, bu bütçede en iyi seçim 19.7. Abra kasası kullanıp modele çöp atanlar gelmesin.
Fenix ısınıyor mu ? genelde kullanlar gayet memnun bir laptop için iadel seviyede sıcaklığı var. Neye dayanarak söylediniz?

Techno08

80+ Gold
Hocam monsterin en kaliteli kasaları semruk ve v19.7’dir. Ama bu modelde de sorun yok değil, kullanıcıların bir çoğu klavyeden cızırtı geldiğini belirtiyor. Ben olsam riske girmezdim ama açıkçası monsterin diğer kötü modelleri gibi değil bu model. Klavyeden gelen sesi takmazsanız alınabilir

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
alabileceğeniz en iyi monster kasası. ben olsam alırdım aynı fiyata bunun kadar özellik sunan yok oyun oynayan adam kasa kalitesine bakmaz ha alüminyum, ha plastik. al bence

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Videoyu izlersen görürsün kardeşim, görmemen imkansız.
Videoyu izledim bulamadım yoksa niye soru işareti atayım kardeşim. Eğer biliyorsan niye uzatıyorsun dakikasını söyle de izleyeceğim.
Fenix laptop harici bütün laptopları gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kerem YARIZ
Videoyu izledim bulamadım yoksa niye soru işareti atayım kardeşim. Eğer biliyorsan niye uzatıyorsun dakikasını söyle de izleyeceğim.
Fenix laptop harici bütün laptopları gördüm
6.46, çat diye buluyorum ben nedense baktığımda. Ayrıca GL serisi kronik sorunlu.

Top Bottom