Oyun oynamak için laptopa ihtiyacım var. Bu modeli beğendim. Bir eksiği var mı? Bir sorunla karşılaşır mıyım? Laptop Linki
Parasını boşver knk alınır mı yani kötü bir yanı var mı onu soruyorum.alınmaz bana göre pahalı olduğu için 33k ne lan ...
knk bu devirde oyuncu bilgisayarı alınmaz ben yerinde olsam seçimleri beklerdimParasını boşver knk alınır mı yani kötü bir yanı var mı onu soruyorum.
Acil lazım birkaç gün içinde.knk bu devirde oyuncu bilgisayarı alınmaz ben yerinde olsam seçimleri beklerdim
Yook güzel cihaz , monsterin çok şikayetcisi var ama daha çok abra serisinden kullandıkları kasadan dolayı sanırım tulpar serisinde tongfang kullanıyorParasını boşver knk alınır mı yani kötü bir yanı var mı onu soruyorum.
Laptop olmasının nedeni ne kanka üniversitesi öğrencisi misin ya da çok seyahat eden birisi misin bu ikisi değilsen masaüstü al sırf oyun içinseAcil lazım birkaç gün içinde.
Bende masaüstü isterim ama ailem laptop diyor yapacak bişey yok.Yook güzel cihaz , monsterin çok şikayetcisi var ama daha çok abra serisinden kullandıkları kasadan dolayı sanırım tulpar serisinde tongfang kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop olmasının nedeni ne kanka üniversitesi öğrencisi misin ya da çok seyahat eden birisi misin bu ikisi değilsen masaüstü al sırf oyun içinse
34alınmaz bana göre pahalı olduğu için 33k ne lan ...
Tmm ayın 25 ini filan bekle o zaman güzel indirim olursa alırsınBende masaüstü isterim ama ailem laptop diyor yapacak bişey yok.