Monster'ın 11. Nesil, RTX Serisi Notebookları

Baya iyiye benziyor kasası birazcık küçük ama bu fiyata tabi sorun değil. Daha detaylı araştıracağım teşekkür ederim
Küçük değil. normal bir laptop kasası gibi. ayrıca Dış kasa rog mühendislerince geliştirildi. orayı atlamayalım.

Onlar da kalmamış bruh
Screenshot_2021-06-21-19-30-12-273_com.android.chrome.jpg

Küçük değil. normal bir laptop kasası gibi. ayrıca Dış kasa rog mühendislerince geliştirildi. orayı atlamayalım.
Fotoğraflardan dolayıdır diye düşünüyorum. Websitesinde ürünü bulamadım. Çok güzel ürün fakat Asus'un teknik servisinden dolayı biraz uzak yaklaşıyorum mediamarkt mağazasına gidip inceleyeceğim stoklara gelince. Başka bir diyeceğiniz var mı laptopla ilgili bildikleriniz?

Fotoğraflardan dolayıdır diye düşünüyorum. Websitesinde ürünü bulamadım. Çok güzel ürün fakat Asus'un teknik servisinden dolayı biraz uzak yaklaşıyorum mediamarkt mağazasına gidip inceleyeceğim stoklara gelince. Başka bir diyeceğiniz var mı laptopla ilgili bildikleriniz?
O kadarda kötü değil. 1 kere ayar etmiş olsalarda genel anlamda mutlu ayrıldım asus teknik servisinden.

Rakibi MSI'ya göre 1200 TL daha ucuz fakat soğutma konusunda ne kadar başarılı?

Rakibi MSI'ya göre 1200 TL daha ucuz fakat soğutma konusunda ne kadar başarılı?
Msı Katana Gf 66 modelinden bahsediyorum bu arada donanım arşivinde incelemesi mevcut. MSI'ın en güzel yanı tamamen alimünyum kasa kullanılmış olması. Isı değerleri yanlış hatırlamıyorsam Monster'a göre tabi biraz daha iyi. Fakat şarj konusu beni tedirgin etti bu yüzden bahsettiğimiz Asus modeli daha cazip geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,850
Son üye
şahinnnn
Geri