AMD Bulldozer
80+
Dahası
5 i geçmez ultrada alacağı oyun.fps oyunları oynuyorsa 240 fps alır PC si de iyiyse
5 i geçmez ultrada alacağı oyun.fps oyunları oynuyorsa 240 fps alır PC si de iyiyse
2.'si VA sanırım ama benc eTN de çok kötü değil üstelik özellkileri flaan iyi donanaımsal G sync var ve gecikme süresi TN'de daha iyi ama biraz daha koyup VA da alınır ama en iyisi bir aralar samsung bir monitör vardı 2100'e o çok çok iyiydi ama stoklarda kalmamaış.2k 144 hz almak daha iyi dediğin gibi.
Lakin attığın monitördeki gibi TN ise asla değmez.
144 HZ IPS ya da bu Monster 240 hz VA almak çok daha iyi.
Üretme mevzusu değil. Zaten Clevo üretimi hepsi. Bunu yıllardır yapıyorlar gidip monitör ürettirmek zor değil. Bana kalırsa güzel bir hamle bile olmuş.anlamadığım şey monster notebook üretmiyor muydu? ne ara o işe girdi?
fps oyunları ultrada oynanmaz zatten5 i geçmez ultrada alacağı oyun.
casper excalibur da ona bakarsan laptop üretiyor. sanırım yeni çıkmış ve ekipmanları da var diye biliyoeum.anlamadığım şey monster notebook üretmiyor muydu? ne ara o işe girdi?
Acaba Türkiye'ye uygun fiyatlı satarlar mı ayrıca çok fazla vergi çıkar mı sence?Üretme mevzusu değil. Zaten Clevo üretimi hepsi. Bunu yıllardır yapıyorlar gidip monitör ürettirmek zor değil. Bana kalırsa güzel bir hamle bile olmuş.
Doğru diyorsun, TN çok kötü değil.2.'si VA sanırım ama benc eTN de çok kötü değil üstelik özellkileri flaan iyi donanaımsal G sync var ve gecikme süresi TN'de daha iyi ama biraz daha koyup VA da alınır ama en iyisi bir aralar samsung bir monitör vardı 2100'e o çok çok iyiydi ama stoklarda kalmamaış.
ba ne iyi dedin ama da nın incelediği şeyler pahalaşıo@Abdullah Hacıgül İnceleme şansın varsa inceleler misin?
https://urun.n11.com/teshir-monitor...6v5bXKeyHIW8FS-pYbt9G62t3-DnpkawaAmqoEALw_wcB bu olabilir ama 60 hz.2k ya bu dönemde 144hz 1440p bulamazsın.Hocam 2.000 i Gecmicek Bir 2 k Onerırmısınız ?
27" büyük geliyor mu?fps oyunlarında 240fps+ alıyorsa kesinlikle al ben 144hz 27" 1080p monitör kullanıyorum acayip memnunum.