Yardım Montaj ve temizlik sonrası kasadan ses geliyor

CptSpork

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar selam. Dün se-224-xts montajlamaya çalıştım kasaya ve açmışken temizlik yaptım. Bu işlemlerden sonra kasada daha önce olmayan yeni bir ses çıktı ortaya. Fanlar'a kablo değmiyor. Ses bazen azalıp artıyor. Neyden dolayı olabilir? Çok rahatsız etmeye başladı.

Ses burada (soundcloud'a yükledim)

vida yerleri hdd nin sağı ve solunda zaten.
Hocam oralara da elim girmiyor. PSU tarafı kablo karışıklığıyla dolu diğer tarafda kasanın önüne denk geliyor orayı açamıyorum. Şu anda ne yaptım bilmiyorum ama çok fena bi şekilde sıkıştı oraya HDD. Çıkartamıyorum da bende bıraktım öyle. Ses bi nebze olsun azaldı. Artık bozulduğu yere kadar kullanacağız ne yapalım.

Hocam oralara da elim girmiyor. PSU tarafı kablo karışıklığıyla dolu diğer tarafda kasanın önüne denk geliyor orayı açamıyorum. Şu anda ne yaptım bilmiyorum ama çok fena bi şekilde sıkıştı oraya HDD. Çıkartamıyorum da bende bıraktım öyle. Ses bi nebze olsun azaldı. Artık bozulduğu yere kadar kullanacağız ne yapalım.
Üstüne ses azaltan zımbırtılardan al belki nalburlarda satılan süngerler bile işe yarayabilir baya ucuzdu

Geri