Neler Yeni

Moralim Çok Bozuk

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Adamdaki derde bak. Biz de derdimiz var sanıyoruz.

tahaberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
tahaberk kaya
ya benim anlamadığım olay pc yi neden okula bağlarsınki max 2 saat oturcam dersler bittince sonra canım sıkılıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'de okumak boş..
ziya selçuk sağolsun

merhaba sınavlar başlıyor ve ben canlı derslerden bi şey öğrenemedim ama ailem matematikte çok çok çok kötü oldumu bilselerde yinede baskı uyguluyorlar ve çıldırıyorum bilgisayarıda yasaklıyorlar derslerden sonra oturamassın diyorlar sınavların düşük diyorlar taktir getirsemde bi * anlamıyorlar çok fena rage geçiriyorum o zaman ama işte ne yaparsın kıt beyinliler sanki kendileri çok iyi bişe becermişlerde
Kanka bende aynı durumdayım çalışmaya başla öğretmenlere zor mu diye sorduk kolay dediler son 1 haftadan ne bekliyorsunuz dediler çalışmaya başla hatta sabah akşam çalış ailenin dedikleri umrunda olmasın tonguçtan video izle çalış çalış çalış yoksa daha kötü alıp ailen sana herşeyi yasaklayabilir şuan tek tercihin çalışmak

İntihar etmek geliyor aklıma yurtdışına gitme ihtimalim yok tipsizim dersler zaten orta kötü arası bi yerde çalıscam desem yaşım küçük napcam bilmiyorum artık ölmek istiyorum
İntihar edersen ahirette daha kötü yaşarsın benden demesi herkes imtihandan geçiyor

Impe

80+ Silver
İntihar etmek geliyor aklıma yurtdışına gitme ihtimalim yok tipsizim dersler zaten orta kötü arası bi yerde çalıscam desem yaşım küçük napcam bilmiyorum artık ölmek istiyorum
Oğlum daha hayat var önünde ilerde düzelirsin işte güzel bir iş bulursun belki veya şanslı olursun çözdüğüm sorular çıkar denemede kendini küçümseme ama

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
İntihar edersen ahirette daha kötü yaşarsın benden demesi herkes imtihandan geçiyor
Dini konudaki araştırmasını yaptım merak etme her ne kadar öyle deselerde gerçektr sadece içki içmek gibi büyük günahlardan sadece

Oğlum daha hayat var önünde ilerde düzelirsin işte güzel bir iş bulursun belki veya şanslı olursun çözdüğüm sorular çıkar denemede kendini küçümseme ama
Kendimi iyi bulduğum hiç bir şey yokki bi yazın fındık toplamaya gitmiştim ordada çalışamadım iş yapacak güçte yok zayıfım söyle bana ne yapabilirimki

Impe

80+ Silver
Dini konudaki araştırmasını yaptım merak etme her ne kadar öyle deselerde gerçektr sadece içki içmek gibi büyük günahlardan sadece

Kendimi iyi bulduğum hiç bir şey yokki bi yazın fındık toplamaya gitmiştim ordada çalışamadım iş yapacak güçte yok zayıfım söyle bana ne yapabilirimki
Knk adam öldürmekde büyük günah ve sen mantiken adam öldüruyorsun intigar edince

Top Bottom