ziya selçuk sağolsunTürkiye'de okumak boş..
Kanka bende aynı durumdayım çalışmaya başla öğretmenlere zor mu diye sorduk kolay dediler son 1 haftadan ne bekliyorsunuz dediler çalışmaya başla hatta sabah akşam çalış ailenin dedikleri umrunda olmasın tonguçtan video izle çalış çalış çalış yoksa daha kötü alıp ailen sana herşeyi yasaklayabilir şuan tek tercihin çalışmakmerhaba sınavlar başlıyor ve ben canlı derslerden bi şey öğrenemedim ama ailem matematikte çok çok çok kötü oldumu bilselerde yinede baskı uyguluyorlar ve çıldırıyorum bilgisayarıda yasaklıyorlar derslerden sonra oturamassın diyorlar sınavların düşük diyorlar taktir getirsemde bi * anlamıyorlar çok fena rage geçiriyorum o zaman ama işte ne yaparsın kıt beyinliler sanki kendileri çok iyi bişe becermişlerde
İntihar edersen ahirette daha kötü yaşarsın benden demesi herkes imtihandan geçiyorİntihar etmek geliyor aklıma yurtdışına gitme ihtimalim yok tipsizim dersler zaten orta kötü arası bi yerde çalıscam desem yaşım küçük napcam bilmiyorum artık ölmek istiyorum
Oğlum daha hayat var önünde ilerde düzelirsin işte güzel bir iş bulursun belki veya şanslı olursun çözdüğüm sorular çıkar denemede kendini küçümseme amaİntihar etmek geliyor aklıma yurtdışına gitme ihtimalim yok tipsizim dersler zaten orta kötü arası bi yerde çalıscam desem yaşım küçük napcam bilmiyorum artık ölmek istiyorum
Dini konudaki araştırmasını yaptım merak etme her ne kadar öyle deselerde gerçektr sadece içki içmek gibi büyük günahlardan sadeceİntihar edersen ahirette daha kötü yaşarsın benden demesi herkes imtihandan geçiyor
Kendimi iyi bulduğum hiç bir şey yokki bi yazın fındık toplamaya gitmiştim ordada çalışamadım iş yapacak güçte yok zayıfım söyle bana ne yapabilirimkiOğlum daha hayat var önünde ilerde düzelirsin işte güzel bir iş bulursun belki veya şanslı olursun çözdüğüm sorular çıkar denemede kendini küçümseme ama
Knk adam öldürmekde büyük günah ve sen mantiken adam öldüruyorsun intigar edinceDini konudaki araştırmasını yaptım merak etme her ne kadar öyle deselerde gerçektr sadece içki içmek gibi büyük günahlardan sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendimi iyi bulduğum hiç bir şey yokki bi yazın fındık toplamaya gitmiştim ordada çalışamadım iş yapacak güçte yok zayıfım söyle bana ne yapabilirimki
Hayır öyle değil neyse boşver zaten bende o cesarette yok hiç bir şey yok bomboşumKnk adam öldürmekde büyük günah ve sen mantiken adam öldüruyorsun intigar edince
Öyle aslında ama yapma yani sadece onu diyorumHayır öyle değil neyse boşver zaten bende o cesarette yok hiç bir şey yok bomboşum
ziya bey 2. sınacları da yapacak...ya benim anlamadığım olay pc yi neden okula bağlarsınki max 2 saat oturcam dersler bittince sonra canım sıkılıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
ziya selçuk sağolsun
biliyorum 10 gün sonra sınavlarımziya bey 2. sınacları da yapacak...
bu kadar vaka varken bile sınav yapıyorlar ya. aklım almıyorbiliyorum 10 gün sonra sınavlarım