- Reaksiyon skoru
- 4,552
okullar açılıcak daha hiç ders çalışamadaım fen lisesindeyim her akşam çalışıcam diyorum çalışamıyorum bu saatte çalışılırmı yarın çalışırsın diyorum ondan sonra 10 yıllık çocukluk arkadaşım beni satmış 8.sınıfta ordan kalma burukluk var zaten kimseyle sohbet etmiyorum mizah seviyeleri konuşmaları zekaları falan berbat hepsi sadece 2-3 şık işaretleyebildiği için okulda olan kişiler artık kimse eskisi gibi değil eskiden dosttuk arkadaşdık candık g*tümüzdeki dona kadar muhabbet ederdik birbirimizin evine giderdik 2-3 tl yle bi ortam kurardık dünyadaki en mutlu bizdik herşeyimi paylaşırdık 1 saniye bile düşünmeden şimdi her şey herkes sahte birbirini kullanıyor kimse kimseyle bişeyini paylaşmıyor insan yok kimse samimi değil hayat çok kötü moralim aşırı kötü şimdi biriyle arkadaşlık kurmak istiyorum ne adam gibi sohbet edebiliyorum ne eğlenceliyim nede çok başarılıyım kimseye bişey katamam herkesten nefret ediyorum zaten çocukluk arkadaşım beni sattığından beri yanlızlığı seviyorum hayatımın sonuna kadar kulaklığımı takıp tek başıma ıssız mahallelerde üzülerek yürümek istiyorum üzgünüm ama üzgün halim beni mutlu ediyo hep üzgün dertli kalmak istiyorum çok değişiyim moralim o kadar kötü ki artık haklı olsam bile birilerine bişey açıklayacak enerjim kalmadı moralim o kadar kötüki malum sitelere girdiğimde artık iğreniyorum dişilerden cinsellikten soğudum herşeyden soğudum tek arkadaşım farazi kayra ve demirler tek umrumda olan şeyse
bench deadlift squatımın kaç kilo olduğu ne zaman düzelicem hiç düzelmekte istemiyorum ama bu yazılıda batmak istemiyorum herkes ilk başından beri takip etmiş konuları tekrar yapıyo bende her akşam ağlıyorum bitiğim
bench deadlift squatımın kaç kilo olduğu ne zaman düzelicem hiç düzelmekte istemiyorum ama bu yazılıda batmak istemiyorum herkes ilk başından beri takip etmiş konuları tekrar yapıyo bende her akşam ağlıyorum bitiğim