Moralim Çok Kötü Lan Ben Bitmişim BİTMİŞ

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
okullar açılıcak daha hiç ders çalışamadaım fen lisesindeyim her akşam çalışıcam diyorum çalışamıyorum bu saatte çalışılırmı yarın çalışırsın diyorum ondan sonra 10 yıllık çocukluk arkadaşım beni satmış 8.sınıfta ordan kalma burukluk var zaten kimseyle sohbet etmiyorum mizah seviyeleri konuşmaları zekaları falan berbat hepsi sadece 2-3 şık işaretleyebildiği için okulda olan kişiler artık kimse eskisi gibi değil eskiden dosttuk arkadaşdık candık g*tümüzdeki dona kadar muhabbet ederdik birbirimizin evine giderdik 2-3 tl yle bi ortam kurardık dünyadaki en mutlu bizdik herşeyimi paylaşırdık 1 saniye bile düşünmeden şimdi her şey herkes sahte birbirini kullanıyor kimse kimseyle bişeyini paylaşmıyor insan yok kimse samimi değil hayat çok kötü moralim aşırı kötü şimdi biriyle arkadaşlık kurmak istiyorum ne adam gibi sohbet edebiliyorum ne eğlenceliyim nede çok başarılıyım kimseye bişey katamam herkesten nefret ediyorum zaten çocukluk arkadaşım beni sattığından beri yanlızlığı seviyorum hayatımın sonuna kadar kulaklığımı takıp tek başıma ıssız mahallelerde üzülerek yürümek istiyorum üzgünüm ama üzgün halim beni mutlu ediyo hep üzgün dertli kalmak istiyorum çok değişiyim moralim o kadar kötü ki artık haklı olsam bile birilerine bişey açıklayacak enerjim kalmadı moralim o kadar kötüki malum sitelere girdiğimde artık iğreniyorum dişilerden cinsellikten soğudum herşeyden soğudum tek arkadaşım farazi kayra ve demirler tek umrumda olan şeyse
bench deadlift squatımın kaç kilo olduğu ne zaman düzelicem hiç düzelmekte istemiyorum ama bu yazılıda batmak istemiyorum herkes ilk başından beri takip etmiş konuları tekrar yapıyo bende her akşam ağlıyorum bitiğim

bende bir bakayım dedim konu dışına benimde ders çalışasım yok bende satıldım gacılar desen berbat tek sevdiğim pc m bi monitör ve kulaklık alırsam hayatım burda geçecek

bende tek bişeye bağlı kalıp hayatımı orda bitirmek istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zor
bende rtx i 60 fps kullanmak istiyorum inş minecraft oynayabilirim

Ekler

• EjvbzphXkAIZjXZ.jpg
    EjvbzphXkAIZjXZ.jpg
    106.3 KB · Hit: 70
  • Ei7odViXsAESjaw.jpg
    Ei7odViXsAESjaw.jpg
    108.2 KB · Hit: 74
Okullar açılacak,Tekirdağ'da yaşıyorum kırmızı bölge olmuş burası ama sayın bakanımız okulları açıyor.Babam Trabzon'da orada olan okullar da çocukların çoğu korona olmuş.Moralim 0,okula gitsem mi gitmesem mi kararsızım.Çıldırcam denk geldiğimiz döneme bak ya.Bilgisayar alıcam diyorum bir yandan aklımda şüpheler var alırsam okula odaklanabilir miyim falan of bitiğim harbiden.

Okullar açılacak,Tekirdağ'da yaşıyorum kırmızı bölge olmuş burası ama sayın bakanımız okulları açıyor.Babam Trabzon'da orada olan okullar da çocukların çoğu korona olmuş.Moralim 0,okula gitsem mi gitmesem mi kararsızım.Çıldırcam denk geldiğimiz döneme bak ya.Bilgisayar alıcam diyorum bir yandan aklımda şüpheler var alırsam okula odaklanabilir miyim falan of bitiğim harbiden.
bende

okullar açılıcak daha hiç ders çalışamadaım fen lisesindeyim her akşam çalışıcam diyorum çalışamıyorum bu saatte çalışılırmı yarın çalışırsın diyorum ondan sonra 10 yıllık çocukluk arkadaşım beni satmış 8.sınıfta ordan kalma burukluk var zaten kimseyle sohbet etmiyorum mizah seviyeleri konuşmaları zekaları falan berbat hepsi sadece 2-3 şık işaretleyebildiği için okulda olan kişiler artık kimse eskisi gibi değil eskiden dosttuk arkadaşdık candık g*tümüzdeki dona kadar muhabbet ederdik birbirimizin evine giderdik 2-3 TL yle bi ortam kurardık dünyadaki en mutlu bizdik herşeyimi paylaşırdık 1 saniye bile düşünmeden şimdi her şey herkes sahte birbirini kullanıyor kimse kimseyle bişeyini paylaşmıyor insan yok kimse samimi değil hayat çok kötü moralim aşırı kötü şimdi biriyle arkadaşlık kurmak istiyorum ne adam gibi sohbet edebiliyorum ne eğlenceliyim nede çok başarılıyım kimseye bişey katamam herkesten nefret ediyorum zaten çocukluk arkadaşım beni sattığından beri yanlızlığı seviyorum hayatımın sonuna kadar kulaklığımı takıp tek başıma ıssız mahallelerde üzülerek yürümek istiyorum üzgünüm ama üzgün halim beni mutlu ediyo hep üzgün dertli kalmak istiyorum çok değişiyim moralim o kadar kötü ki artık haklı olsam bile birilerine bişey açıklayacak enerjim kalmadı moralim o kadar kötüki malum sitelere girdiğimde artık iğreniyorum dişilerden cinsellikten soğudum herşeyden soğudum tek arkadaşım farazi kayra ve demirler tek umrumda olan şeyse
bench deadlift squatımın kaç kilo olduğu ne zaman düzelicem hiç düzelmekte istemiyorum ama bu yazılıda batmak istemiyorum herkes ilk başından beri takip etmiş konuları tekrar yapıyo bende her akşam ağlıyorum bitiğim

Bana benziyor artık cidden yapasım yok bişey dışlanmaktan bıktım iyi davransam bile dışlanıyorum spor yapasım yok oyun oynıyasım yok sadece yere oturup kulaklığımı takıp müzik dinliyerek ağlamak istiyorum.Seni seviyorum diyen insanlar bile yok adamsın agamsın kankamsın diyen insanlar dün gitmemi bir daha görüşmemek istediler başta yanlızdım şimdide yanlızım çok takma bende de var ama ben ağlıyamıyorum.

Geri