süper dana
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Harcayacak 800 liram olmadığı için boşverdim.Alıntıyı görüntüle
75 TL'li olan kampayayı nasıl aktif edicez?
Harcayacak 800 liram olmadığı için boşverdim.Alıntıyı görüntüle
75 TL'li olan kampayayı nasıl aktif edicez?
knk 800 paracık gozukuyo şıuan hopıde nasıl yaopcam şımdıHopi üzerinden hopipay aktif ederseniz bu kampanyadan yararlanabilirsiniz daha önce hopi hesabınız varsa her hesapta tanımlı Morhipo da geçerli 100TL indirim mevcut
kanka bıttı galıba o olay cünkü öyle bır ındırım gözükmüyor ve 175 girince aynı mıktarı geri veriyorknk 800 paracık gozukuyo şıuan hopıde nasıl yaopcam şımdı
Hayır ayın sonuna kadar geçerli indirim.galiba bitti indirim öyle bir şey daha da olmmuyor çünkü
Yaptın mı aynısını diyor bende de.hocam dogru gırmeme ragmen kımlık bılgıleri hatalı dıyor neden olabilir
Eğer 75 paracığı aldıysanız öyle ben de son kullanım tarihi 31.10 gösteriyor.eminmisiniz ben tarihine bakmadım
arkadaş ya bi hesabım da 241 paracık var onda kampanya yok paracık gönderme min 250 9 paracığım da olsa toplam 1600tl değerin de paracık olacaktıEğer 75 paracığı aldıysanız öyle ben de son kullanım tarihi 31.10 gösteriyor.
Knk 75 lik kampanya da 300 tl ye kadar diyor. Ben senin dediğin gibi yaptım ve 400 tl indirim gösteriyor. 75 i 300 yapıyor 100 üde normal ekleyip 400 diyor.Hopi üzerinden hopipay aktif ederseniz bu kampanyadan yararlanabilirsiniz daha önce hopi hesabınız varsa her hesapta tanımlı Morhipo da geçerli 100TL indirim mevcut