Neler Yeni

Öneri Mortal Kombat 1 Türkiye Ön Siparişi Tekrar Açıldı 🔥🔥🔥

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Oyun ilk duyurulduğunda yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'de 595 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılmıştı (Hemen kaptım o zaman) ama daha sonra kurun etkisiyle Türkiye'de ön siparişi kapatıldı ve şimdi tekrar ön siparişe açıldı ama ne yazık ki fiyatı 1199 TL olarak duyuruldu. Ön sipariş bittikten sonra fiyatı daha da artabilir almak isteyen kaçırmasın bence.

1.png

2.png

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pahalı

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu oyunu uzun süredir beklememe rağmen sırf kameo sistemi yüzünden almamıştım. Almaya karar verdiğimde satıştan kalktı. Sonra bir arkadaş burada web sayfası linkini bulup paylaşmış ki bildiğiniz Steam açığı. Oradan 595 TL'ye almıştım. Aldıktan sonra 1100 TL'lik premium sürüm açığını buldum tabii ama iş işten geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ön siparişten sonra daha da artacak bence , bu fiyata değeceğini düşünüyorum. MK11'e göre daha güzel karakterler daha güzel grafikler ve çooook daha iyi animasyonlar getirilmiş oyuna.
Ben daha sonra kombat paketini ayrı olarak almak istesem, bir hafta önce tam oyuna verdiğim 595 TL'den çok fazla ücret ödemek durumunda kalacağım kesin olarak.

Son düzenleme:
Top Bottom