🔥İndirim Mortal Kombat 11 16 lira

steam key olarak mı veriliyor yoksa steam hesabı olarak mı
Steam key.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1674466814305.png

Bu şekilde.

1674467216282.png
paramızla rezil oluyoruz. satın aldım benden telefon doğrulaması istediler yaptım ancak hala ürün ne beklemede ne de satın alımım görünüyor.

Twitter'a girin humble bundle'ı ve supportunu etiketleyin. Sorun oluştu diyin. Oyunun keyini hemen atıyorlar.

Alamayan var sa denesin

Hocam selam Humble bundle güvenilir mi? Biraz baktımda baya iyi fiyatlar var. Sadece mortal kombat için mi key yoksa mapazadaki diğer ürünler içinde geçerli mi?

@tekno_dahisi

Twitter'a girin humble bundle'ı ve supportunu etiketleyin. Sorun oluştu diyin. Oyunun keyini hemen atıyorlar.

Alamayan var sa denesin
maalesef ne yaparsam yapayım bakmıyolar mesajlara 17tl me kondular

Hocam selam Humble bundle güvenilir mi? Biraz baktımda baya iyi fiyatlar var. Sadece mortal kombat için mi key yoksa mapazadaki diğer ürünler içinde geçerli mi?

@tekno_dahisi
vallaha dostum ben aldım şuan mağdurum. vermediler satın alımım da görünmüyor site üzerinde

maalesef ne yaparsam yapayım bakmıyolar mesajlara 17tl me kondular

vallaha dostum ben aldım şuan mağdurum. vermediler satın alımım da görünmüyor site üzerinde
Hocam var mı bir gelişme.

4.sınıfa giden kız kuzenim bile 5-6 saat oynadı eve gitmek istemedi Kız WOSİDOEKENDB
valla bende ps5 var, o kadar oyunun içinde vice city oynuyorum, eskiler her daim iyidir.

Alın geçin illaki arkadaşlar ile oynanır. Ayrıca 499. Mesajdasın 1 tane daha at Bronze ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,625
Üyeler
174,405
Son üye
Miraç ali
Geri