aynı sorunu yasayan vs. varsa paparadan abonelik kısmından microsoft kapalı iste onu açın arkadaslarArkadaşın dediğini al 35 e ek bi 35tl daha verip ultimate ek paketini al ne diye bekliyon
aynı sorunu yasayan vs. varsa paparadan abonelik kısmından microsoft kapalı iste onu açın arkadaslarArkadaşın dediğini al 35 e ek bi 35tl daha verip ultimate ek paketini al ne diye bekliyon
Seriyi sevenleri de son oyunla kaybettiler zaten.bi sevemedim şu seriyi
Seriyi sevenleri de son oyunla kaybettiler zaten.
Hocam 1 gamepass 300TL + gamepass 1 aylıkBunu almak yerine Xbox game pass üyeliği alsam bunu ve diğer oyunları, fh5, cod, NFS vs vs oynayabiliyomuyum, yoksa game pass farklı bir olaymı anlamadım
Bunu alınca game pass üyeliği hediye etmiyomu zatenBunu almak yerine Xbox game pass üyeliği alsam bunu ve diğer oyunları, fh5, cod, NFS vs vs oynayabiliyomuyum, yoksa game pass farklı bir olaymı anlamadım
Yok hocam pc gamepass 209tl 1 aylık, bunu alırsan ömür boyu sende gamepass alırsan 1 aylık oynarsın.Bunu alınca game pass üyeliği hediye etmiyomu zaten
Bedava. Hikayesi çok iyiydi özellikle, 1'den daha çok beğenmiştim.microsoft store 'da mortal kombat 11 sadece 35tl oyun elinizde yoksa alın
Mortal kombat 1 in indirime girme ihtimali var mı mk11 var bende zatenBedava. Hikayesi çok iyiydi özellikle, 1'den daha çok beğenmiştim.
Ben Ekim'de 60₺'ye almıştım Ultimate Edition'ı, ara sıra düşüyor fiyatı Xbox Store'da. Hikayeyi komple bitirmek isteyenler bekleyebilir de.
Arada %50-60 indirime giriyor Epic'te. En son Ekim'de 870₺'lere düşmüş. Bana göre yine epey fazla fiyatı ama serinin hastasıysan ve diğer oyunları oynadıysan indirim beklenebilir belki.Mortal kombat 1 in indirime girme ihtimali var mı mk11 var bende zaten
870 ile 40 arasında çok fark var onu dedimArada %50-60 indirime giriyor Epic'te. En son Ekim'de 870₺'lere düşmüş. Bana göre yine epey fazla fiyatı ama serinin hastasıysan ve diğer oyunları oynadıysan indirim beklenebilir belki.
Mortal Kombat 1 — EpicGamesDB
Discover a reborn Mortal Kombat Universe created by the Fire God Liu Kang. Mortal Kombat 1 ushers in a new era of the iconic franchise with a new fighting system, game modes, and fatalities!epicgamesdb.info