BurakBal
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,143
Steam key.steam key olarak mı veriliyor yoksa steam hesabı olarak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde.
Steam key.steam key olarak mı veriliyor yoksa steam hesabı olarak mı
steam deki yeni fiyatını haberin yok heralde o mazide kaldı he %97 indirim olursa belki olurOyun Steamde 16,40 TL'ye düşüyor.
satın aldım şimdi de ekrana böyle bişey çıktı nasıl telefon doğrulaması yapıcam
satın aldığım görünmüyorsatın aldım şimdi de ekrana böyle bişey çıktı nasıl telefon doğrulaması yapıcam![]()
Farketmedim yeni fiyatını daha o fiyata düşmez öyleyse.steam deki yeni fiyatını haberin yok heralde o mazide kaldı he 97 indirim olursa belki olur
maalesef ne yaparsam yapayım bakmıyolar mesajlara 17tl me kondularTwitter'a girin humble bundle'ı ve supportunu etiketleyin. Sorun oluştu diyin. Oyunun keyini hemen atıyorlar.
Alamayan var sa denesin
vallaha dostum ben aldım şuan mağdurum. vermediler satın alımım da görünmüyor site üzerindeHocam selam Humble bundle güvenilir mi? Biraz baktımda baya iyi fiyatlar var. Sadece mortal kombat için mi key yoksa mapazadaki diğer ürünler içinde geçerli mi?
@tekno_dahisi
Hocam var mı bir gelişme.maalesef ne yaparsam yapayım bakmıyolar mesajlara 17tl me kondular
vallaha dostum ben aldım şuan mağdurum. vermediler satın alımım da görünmüyor site üzerinde
valla bende ps5 var, o kadar oyunun içinde vice city oynuyorum, eskiler her daim iyidir.4.sınıfa giden kız kuzenim bile 5-6 saat oynadı eve gitmek istemedi Kız WOSİDOEKENDB
maalesef hala aynıHocam var mı bir gelişme.