Neler Yeni

Mortal kombat 9 garip olay

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
754
İyi forumlar öncelikle. Kardeşimle mortal kombat 9 oynuyorduk. Arada sırada girer oynarız. Bugün oynarken sağ alt köşeden 1 saniyeliğine Elon Musk'ın fotoğrafı çıktı
Hi hu gibi Bi ses çıkardı kayboldu😀. Şok olduk ama bu oyundan gelen bir şeymi yoksa bilgisayara virüs falanmı bulaşmış anlamadım. Saçma bişey farkındayım ama virüs ihtimali beni tedirgin etti.

Modlu indirmişsiniz hocam :D modlu olabilir yani :>

Modlu indirmişsiniz hocam :D modlu olabilir yani :>
Valla anlamam o işlerden hocam ama Google den yazdım indirdim. Daha önce böyle Bi olay yaşayanda görmedim aynı siteden indirenlerde.

Valla anlamam o işlerden hocam ama Google den yazdım indirdim. Daha önce böyle Bi olay yaşayanda görmedim aynı siteden indirenlerde.
O zaman bir pop up olabilir mi? Ben bu işlerden fazla anlamıyorum :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ss yok değil mi?

O zaman bir pop up olabilir mi? Ben bu işlerden fazla anlamıyorum :/

Ss yok değil mi?
Ss yok 2 sn sürdü zaten.

İnş sıkıntı çıkaracak bir şey değildir
Elon muskun yüzü kalitesiz bir montajdaki gibi miydi yoksa dikdörtgen bir pencerenin içinde mi?

Nereden indirdiğinizi sorabilir miyim? Ben de MK9 oynayacağım :D

Elon muskun yüzü kalitesiz bir montajdaki gibi miydi yoksa dikdörtgen bir pencerenin içinde mi?

Nereden indirdiğinizi sorabilir miyim? Ben de MK9 oynayacağım :D
Yok böyle arkasınde Green scren olan yutuberler gibi kaliteli Bi fotoğrafdı. Forumda crack oyuna karşı nasıl bir şey bilmiyorum ama özelden yazarım.

İyi oyunlar

Yok böyle arkasınde Green scren olan yutuberler gibi kaliteli Bi fotoğrafdı. Forumda crack oyuna karşı nasıl bir şey bilmiyorum ama özelden yazarım.
Korsana karşılarmış

Oyuna ait bir şey o.

Geri