Mortal Kombat: Komplete Edition Nereden İndirebilirim?

zxaxer

80+
Reaksiyon skoru
0
Eskiden PS3'de hep oynardım ama şuan konsolum yok ve internette hiç bir yerde bulamıyorum. İndirmek için linkiniz varsa biri bana atablirimi?

Satışı baya bi zaman önce kaldırıldığı için steam hesabı olarak ya da eski keylerden kalanları satanlardan alarak ancak kullanabilirsiniz. Stok bulması zor olacağından fiyatlarda uçuk olacaktır. Ya da alternatif çözüm olarak crackli kullanabilirsiniz(önerilmez).
Steam Key:
Steam Account:
İşte sorum buydu, crack olarak güvenli bir şekilde indirebileceğim bir yer varmı

İşte sorum buydu, crack olarak güvenli bir şekilde indirebileceğim bir yer varmı
Malesef eskisi gibi SKIDROW gibi temiz ve güvenilir kırma işi yapan bulmak pek olası değil. Fullprogramlarindir gibi sitelerde felan bulabilirsiniz fakat güvenilirlik konusunda malesef hiçbir şekilde garanti verilemez.

Malesef eskisi gibi SKIDROW gibi temiz ve güvenilir kırma işi yapan bulmak pek olası değil. Fullprogramlarindir gibi sitelerde felan bulabilirsiniz fakat güvenilirlik konusunda malesef hiçbir şekilde garanti verilemez.
PS oyunları bahsettiğin sitelerde bulunmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon ben konuyu yanlış anlamışım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fullprogramlarindir, Fitgirl Repack, SKIDROW Reloaded.

Fitgirl, SKIDROW ve reloaded de şuan yok. Fullprogramlarindir sitesininde bir kısmı sıkıntılı cracklilerle dolu. Bu sebeple arkadaşa öneremedim. Bu eski topraklar dışında hiçbir yere malesef güven olmuyor.

Geri