Beyler bayanlar mousem bozuldu bende şu an 150 tl para var g102 mi alıyım yoksa 2 3 hafta daha bekleyip rival 3 mü değer mi beklediğime valorant lol apex pubg gibi oyunlar oynuyorum rival3 le g102 arasında uçuk fark var mı
Bence bekleyip rival 3 alman daha iyiBeyler bayanlar mousem bozuldu bende şu an 150 TL para var g102 mi alıyım yoksa 2 3 hafta daha bekleyip rival 3 mü değer mi beklediğime valorant lol apex PUBG gibi oyunlar oynuyorum rival3 le g102 arasında uçuk fark var mı
rival 3 kıvamında viper mini var tercihleriniz arasına alabilirsiniz.İyi o zaman almışken iyisini alıyım
Dostum ne kadar fark var mesela aradaki fiyat farkına da değer de miRival 3 çok daha iyi olur. Kesinlikle bekleyin.
Link atabilirsiniz misin telefonda bulamadım darival 3 kıvamında viper mini var tercihleriniz arasına alabilirsiniz.
tabiiLink atabilirsiniz misin telefonda bulamadım da
Boyut olarak nasıl elim büyüktür dwtabii
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
tabii
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Boyutun bir önemi yok eliniz alışır güvenin bana g300s kullanıyorum ve elim gerçekten büyük alışkanlıkla alakalı maksimum 1 2 ay sürer alışmanız.Boyut olarak nasıl elim büyüktür dw
Site güvenilir evetBu site güvenilir mi sizce
Ne sensörü kullanıyorRival 3 geçen kullandım İnternet kafede yok öyle bir şey rival 3 almalısın ben de alıcam en kısa zamanda