Neler Yeni

Mosfet arızası Tamiri 2900TL normal olabilir mi?

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Merhaba Asus Prime X570-P anakartım arızalandığı için bilgisayarcıya götürdüm mosfetin arızalandığını ve 2900 TL masrafı olduğunu söyledi, Anakart Sarı sitede sıfır kapalı kutu zaten 5000 TL bu işlem cidden bu kadar masraflımı? Ben 500 ila 1500 TL arasında bir şey bekliyordum.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Merhaba Asus Prime X570-P anakartım arızalandığı için bilgisayarcıya götürdüm mosfetin arızalandığını ve 2900 TL masrafı olduğunu söyledi, Anakart Sarı sitede sıfır kapalı kutu zaten 5000 TL bu işlem cidden bu kadar masraflımı? Ben 500 ila 1500 TL arasında bir şey bekliyordum.
Parçalar o kadar pahalı değildi güncel fiyatı bilmiyorum ama işçilik ve arızayı bulmak için fiyatı öyle vermiş olabilirler.

Birde şöyle durum var bilgisayarcılar kart tamiri yapmaz pek profesyonel endüstriyel kart tamiri yapılan yerlere yaptırırlar onlarda tabi işçilik fazla tutar elinizde ekipman vb olsa kendiniz yapmamızı daha uygun olur.

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yılmaz Hepkorucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parçalar o kadar pahalı değildi güncel fiyatı bilmiyorum ama işçilik ve arızayı bulmak için fiyatı öyle vermiş olabilirler.

Birde şöyle durum var bilgisayarcılar kart tamiri yapmaz pek profesyonel endüstriyel kart tamiri yapılan yerlere yaptırırlar onlarda tabi işçilik fazla tutar elinizde ekipman vb olsa kendiniz yapmamızı daha uygun olur.
Kendim yapmak bir macera olur. İzmir'de yaşıyorum gittiğim Bilgisayarcıda kendi yapıyor gibi duruyor

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Mosfetin özel bir türü(sic gan) olmadıkça 10 doları geçmez kolay kolay, işçilik için biraz fazla istemiş gibi

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Kendim yapmak bir macera olur. İzmir'de yaşıyorum gittiğim Bilgisayarcıda kendi yapıyor gibi duruyor
Bilginiz yoksa tamamen macera. Android double ekrana rom atayım derken yanlış kablo bağladım hem teyp hem x470 usb 2.0 yaktım banada yarı fiyatına yakın fiyat verdiler. Arızalı parçayı bildiğim için kendim değiştirdim 20TL gibi fiyat tutmuştu geçen senelerde

Değeri yüksek olan ekran kartı anakart gibi parçaları genelde elektroniçler alıp tamir eder satar son kullanıcı için biraz masraflı iş hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom