Neler Yeni

Yardım Moster Pusat K3 PRO W Tuşu Basmıyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yine outemu vakası her outemu klavyede bu yaşanıyo cooler masterda bile yaşandı gelip markayi kotulemeyin
bir tanesi 1.5 yıllık gamemax(piyasadaki en en ucuz mekanik klavyedir) outemu mavi, bir tanesi 6-7 aylık saber outemu(kronik sorunlu denilen) mavi switch olmak üzere 2 klavyeye sahibim. ikisinde de bu güne kadar tuş basmama, çift basma gibi bir durum yaşamadım. genelde sorun yaşayanlar outemu red switch sahipleri oluyor. bu modelin eski serisinde outemu mavi switch varken sorun yaşayan sayısı neredeyse yok gibiydi. kırmızı switche geçtikten sonra böyle oldu.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
bir tanesi 1.5 yıllık gamemax(piyasadaki en en ucuz mekanik klavyedir) outemu mavi, bir tanesi 6-7 aylık saber outemu(kronik sorunlu denilen) mavi switch olmak üzere 2 klavyeye sahibim. ikisinde de bu güne kadar tuş basmama, çift basma gibi bir durum yaşamadım. genelde sorun yaşayanlar outemu red switch sahipleri oluyor. bu modelin eski serisinde outemu mavi switch varken sorun yaşayan sayısı neredeyse yok gibiydi. kırmızı switche geçtikten sonra böyle oldu.
Aynen öyle hocam. Outemu Red'ten uzak durmak gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,622
Üyeler
167,532
Son üye
Jettmain
Top Bottom