metehanxwq
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
selam aleyküm dostlar bundan 3 hafta önce telefon alıcaktım fakat istanbul dışında köydeydim ve alıcağım kişiyle anlaştık bende googledan bi kurye firması buldum ve çağırdım gidip cihazın sahibinden aldı bana fotoğraf video attı fakat wp mesajlarında sürekli aceleci ve üslup olarak kötü konuşuyordu sanki müşteriyle değil arkadaşıyla konuşuyor gibi ilk olarak telefonun sahibi şişli cevahir avmdeydi zaten onunla iletişmdelerdi konum attı sonrasında kurye teslim aldı bende kargo ile gönderin dedim kurye firmasına onlarda ısrarla otobüsle gönder daha hızlı az masraflı dediler bende karar değiştim esenler otogarına gönderdim sonrasında kayboluyor yorumlarını çokça görünce fikrim değişti hemen kurye firmasını aradım fakat kurye teslim ettiğini kargoya verirlerse 600₺ daha ekleneceği söylendi cevahirde esenler otogarına 600 aldılar ordan bahçelievler yurt içi kargoya aynı fiyat verdiler fakat bende dedim çok yakın konum yardımcı olamaz mısınız olmadılar 100 metre bile olsa 600 sabit fiyat olduğunu söylediler bende kabul ettim otobüsle gönderme riskini alamadım 3 hafta önce googledan işletmeye yorum yapmıstım bugün wpdan yazmışlar sizi mahkemeye vericeğiz yalan ve iftira atmışım 1 kilometre yolla 600 istemisiz gibisinden ama ben o gün baktığımda esenler otogarı bahçelievler çok yakın km di suanda 9 km olarak gözüküyor ama yakın bi kargo firmasına verebilirdi onu geçtim benim soru sormam suç mu yalan ve iftira deniliyor neye göre diyorlar istediği yere versinler zaten wp konuşmalarından hakaret hiçbirşey yok zaten sohbeti silmişim sadece dediğin 1 km yola 600 mi istiyorsunuz bu da soru olarak sordum mesajlarıda bırakıyorum lütfen düşüncelerinizi söyleyin yorumumuda uğraşmamak için silicem eğer beni verirlerse bende onları veririm
yorumu silmem için yapmışta olabilirler veya gerçekten vericeklersede versinler mahkemeye vermek tehdit değil ama sonuçta bir şey yapmadan mahkemeye niye veriliyorum bunun yüzünden beni mahkemeye verebilir mi?
Ekler
Son düzenleme: