Öneri Motor başlangıç önerisi

Sık sık 100km'lik bir yol yapmam gerektiği için ve bütçeme göre araba olmadığı için bir motosiklet almak istiyorum.

Tek seferde 100km yol yapabilecek, rahat bir motosiklet. (Arkama biri binebilir)
İlk kez kullanacağım. 250cc kullanabileceğimi düşünüyorum.

Malum yakıt fiyatları, az yakan bir şey olsa iyi olur.
Görünüşe önem veriyorum. Sport şeyler sürmek ne kadar zor ve maliyetli olsa da yapacak bir şey yok.

R25, CBR250 vs. bakıyordum ama siz ne önerirsiniz?
suzuki gsx r 250 kullanyrm çok memnunum tavsiye ederim

Sık sık 100km'lik bir yol yapmam gerektiği için ve bütçeme göre araba olmadığı için bir motosiklet almak istiyorum.

Tek seferde 100km yol yapabilecek, rahat bir motosiklet. (Arkama biri binebilir)

Görünüşe önem veriyorum. Sport şeyler sürmek ne kadar zor ve maliyetli olsa da yapacak bir şey yok.

Rahat istiyorsan racing alma oturuş pozisyonundan vs dolayı.Yeni başlayınca sistem değişmediyse A1 ehliyet alabiliyorsun ve 250CC süremiyorsun malesef.

R25 çok agresif bi oturuşa sahip değil.Uzun yolda da çok gaz açmassanız,100-110 giderseniz 3.5-4 Litre yakıyor. Ben R25 le iki kişi sabit 130-140 Km/h hızla 100km yol yapmıştım 4.3 Lt yaktı.
Uzun yolda tek kişi yorulmazsınız ama artçıyla yolculuk yapınca çok yoruyor şahsen beni.Artçılar genelde tecrübesiz olduğu için düsücem korkusuyla size yaslanıyor bu da bel ağrısı yapabilir uyarmış olayım :).
Bir de oturuş pozisyonunu doğru şekilde yapmalısınız. Peglere ayak ucuyla basacaksınız ayağın ortasıyla değil. Bir de gidona yüklenmeyeceksiniz, motoru dizlerinizle sıkacaksınız eller serbest olacak.

Rahat istiyorsan racing alma oturuş pozisyonundan vs dolayı.Yeni başlayınca sistem değişmediyse A1 ehliyet alabiliyorsun ve 250CC süremiyorsun malesef.
Direkt a2 almayı düşünüyorum, A1 sahibi olmak zorunlu değil diye biliyorum

Benim bildiğime göre A1 alıp 2 yıl deneyimden sonra A2 veriyorlar.
A2 EHLİYET ALMA ŞARTLARI
A2 sınıfı ehliyetini alabilmek için B sınıfı ehliyette de olduğu gibi sürücünün 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Bu ehliyet türünde A1 sınıfı ehliyette olduğu gibi deneyim şartı aranmamaktadır. A2 sınıfı ehliyetin geçerlilik süresi alındığı yıldan itibaren 10 yıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,247
Üyeler
188,221
Son üye
bkid
Geri