yazın çalışıp alıcam şuan gram para yok bizimkilere söylesem acelen ne tarzı geçiştirirler mondial chopper alasım varalacaksan fiyat ne olursa olsun direk kursa gir baya artacak fiyatları 1 ay sonra
öncelikle A1 ehliyet ile sadece 125cc motor hacmine sahip motorları kullanabilirsin yaş sınırı olarak 16'yı tam olarak doldurman gerek kurs olmadan fiyat 700TL di fakat artacağı söyleniyor. 18 yaşından sonra A2 ve sonrası için ehliyet alabilirsin125 lik motorlar için ehliyet şartları nedir yaş 17 kaç paradır 125 üstü için kriterler nedir
16,5 yaşındayım Martta 17. Kasım ayının başında 3500 e yazıldım.Teorik dersler falan filan oldu sonrasında Elektronik sınav zaten. 80 puanla geçtim sadece 4-5 deneme çözerek. Elektronik sınava 130 tl yatırdım. Kurs ücreti 3500.Ocak gibide direksiyon sınavı olucak galiba inşallah geçerim tekte Yılbaşından sonra fiyatlar 2 ye katlayacak. Bu ay bile 4500 olmuş. 1k zam gelmiş. Yaza kadar ehliyeti eline alman falan 10k yı bulur125 lik motorlar için ehliyet şartları nedir yaş 17 kaç paradır 125 üstü için kriterler nedir
125cc üstü için 18 yaşında olman lazım.125 lik motorlar için ehliyet şartları nedir yaş 17 kaç paradır 125 üstü için kriterler nedir
chopper tarzı yerine Drift L öneririm şehir içinde gayet yeterli seviyedeyazın çalışıp alıcam şuan gram para yok bizimkilere söylesem acelen ne tarzı geçiştirirler mondial chopper alasım var
drift l baya pahalı hocam 2. elleri bile pahalı bütçem 20 bin civarı16,5 yaşındayım Martta 17. Kasım ayının başında 3500 e yazıldım.Teorik dersler falan filan oldu sonrasında Elektronik sınav zaten. 80 puanla geçtim sadece 4-5 deneme çözerek. Elektronik sınava 130 TL yatırdım. Kurs ücreti 3500.Ocak gibide direksiyon sınavı olucak galiba inşallah geçerim tekte Yılbaşından sonra fiyatlar 2 ye katlayacak. Bu ay bile 4500 olmuş. 1k zam gelmiş. Yaza kadar ehliyeti eline alman falan 10k yı bulur
Mesaj otomatik birleştirildi:
125cc üstü için 18 yaşında olman lazım.
chopper tarzı yerine Drift L öneririm şehir içinde gayet yeterli seviyede
anladım hocam hayırlısı olsun.drift l baya pahalı hocam 2. elleri bile pahalı bütçem 20 bin civarı
okadar fazlamı cidden vay16,5 yaşındayım Martta 17. Kasım ayının başında 3500 e yazıldım.Teorik dersler falan filan oldu sonrasında Elektronik sınav zaten. 80 puanla geçtim sadece 4-5 deneme çözerek. Elektronik sınava 130 TL yatırdım. Kurs ücreti 3500.Ocak gibide direksiyon sınavı olucak galiba inşallah geçerim tekte Yılbaşından sonra fiyatlar 2 ye katlayacak. Bu ay bile 4500 olmuş. 1k zam gelmiş. Yaza kadar ehliyeti eline alman falan 10k yı bulur
125cc üstü için 18 yaşında olman lazım.
chopper tarzı yerine Drift L öneririm şehir içinde gayet yeterli seviyede
şu motorlara bi ısınamadım gitti KPĞĞPKSDPKSDGo sırada 15 yaşında çitayla yunuslara meydan okuyan ben
Alıntıyı görüntüle
okadar fazlamı cidden vay
fazla ya ama yapıcak bir şey yoko sırada 15 yaşında çitayla yunuslara meydan okuyan ben
Alıntıyı görüntüle
şu motorlara bi ısınamadım gitti KPĞĞPKSDPKSDG
fazla ya ama yapıcak bir şey yok
Nasıl ısınamadın ya bu motorla bir yatıyorsun r6ya kafa tutuyoro sırada 15 yaşında çitayla yunuslara meydan okuyan ben
Alıntıyı görüntüle
Bu tipler hoşuma gitmiyor valla ne diyim. Daha yakışıklı olmalıNasıl ısınamadın ya bu motorla bir yatıyorsun r6ya kafa tutuyor
Bende motor yok bisikletle yatıyorum aynı hisler