düşmez daha da çıkar. benim motora geçen 26.200 küsür zam geldi örnek verecek olursak.Motor alacağım çoğu kişi bekle diyor kışın düşecek fiyatlar diyorlar bilen motordan inmeyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
anca taksıt fırsatı gelırdüşmez daha da çıkar. benim motora geçen 26.200 küsür zam geldi örnek verecek olursak.
bazı firmalar indirim yaptı bir kaç ay önce ama o furya da geçti.
ona da fırsat denirse.anca taksıt fırsatı gelır
Bende öyle düşünüyorum fırsat varsa çoğu motorlarda vade farksız taksit yapıyorlar yıl bitmeden almak mantıklı olur.Düşerse yıl sonuna kadar düşer. Euro 5+ emisyonuna geçileceği için elde kalan motorları indirimli veriyorlar. Yıl başından sonra euro 5+ ile beraber fiyatlar da artar.
cok zor hocam maalesef bızım ınsanlarımız elınde kalsa bıle ucuzlatmazBende öyle düşünüyorum fırsat varsa çoğu motorlarda vade farksız taksit yapıyorlar yıl bitmeden almak mantıklı olur.
Kim diyo kışın düşer diye hangi kış düşmüş asgari ücrete zam geldimi onada gelcek hertürlü ne almayı düşünüyosunMotor alacağım çoğu kişi bekle diyor kışın düşecek fiyatlar diyorlar bilen motordan inmeyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
onerdık bıle baska konu acmısKim diyo kışın düşer diye hangi kış düşmüş asgari ücrete zam geldimi onada gelcek hertürlü ne almayı düşünüyosun
Maalesef hocam keşke düşse bende biraz daha topladıktan sonra olursa NK250 alacağım.cok zor hocam maalesef bızım ınsanlarımız elınde kalsa bıle ucuzlatmaz
nk serisi yerıne ns serısıne bakın en azından blogu saglam olsun zamanında ktm ile isbiriligi var cinli almayında ne alıyorsanız alınMaalesef hocam keşke düşse bende biraz daha topladıktan sonra olursa NK250 alacağım.