bugun sıcak fırsatlarda paylastım uygun fıyatlı ıstersen osmo actıon 3 bı tık ustu osmo actıon 4 onerırımDostlar selam, 60fps video çeken (Tercihen 4k) dji, gopro ve insta360 markalarının ikinci el veya sfır alması mantıklı ve en ucuz moedlleri nedir?
Osmo action 4 ü alasım gelmemişti ama keşke alsaymışım. 3 iyi gibi ama ikinci el daha ucuza bulunabilir mi?bugun sıcak fırsatlarda paylastım uygun fıyatlı ıstersen osmo actıon 3 bı tık ustu osmo actıon 4 onerırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
not: osmo action 4 insta360x3 kullanıcısıyım.
valla bugün paylaştığımdan ucuza bulabileceğini sanmıyorum 2.elde. 3 ila 4 arasında aman aman bir fark yok her koşulda 3'te tercih edilebilir.Osmo action 4 ü alasım gelmemişti ama keşke alsaymışım. 3 iyi gibi ama ikinci el daha ucuza bulunabilir mi?
Konuyu bulamadım link atabilir misiniz?valla bugün paylaştığımdan ucuza bulabileceğini sanmıyorum 2.elde. 3 ila 4 arasında aman aman bir fark yok her koşulda 3'te tercih edilebilir.
Konu LinkiKonuyu bulamadım link atabilir misiniz?
Amazonda da aynı fiyatmış oradan sipariş ettim. Kaskta almam lazım evde şu kasktan var kullanamıyorum Polislerle sıkındı yaşarsam kanıt olsun diye kamerasız binesim gelmedi. Dediğiniz filtre nedir ne işe yarar bi link atabilir misiniz?Konu Linki
fiyata bak sonra sarı siteden bir karşılaştır. bu fiyat sıfır için çok iyi şu an.
birde bu kamera yada başkası hangisini alırsan al ND FİLTER öneririm motorcusun sende nd filtre takarsan merceğe çekimler tadından yenmez bilgin olsun.
amazon'da osmo action 4 nd filter diye aratırsan karşına çıkacaktır. aliexpress'te de mevcut artık hangisi ekonomik gelirse. detaylı çekim bilgi için yine youtube'a osmo action 3 nd filtre yazarsan farkı görebilirsin hayırlı olsun bu fiyat bandında en iyi kamerayı aldın güle güle kullan pişman etmez. yalnız iyi bir sd card alman gerekiyor uyumlu bilgin olsun. kask için ben şu an agv pista gp rr kullanıyorum shoei'de güzeldir nxr 2 serisine bakmanı öneririm ece 22.06 sertifikası var.Amazonda da aynı fiyatmış oradan sipariş ettim. Kaskta almam lazım evde şu kasktan var kullanamıyorum Polislerle sıkındı yaşarsam kanıt olsun diye kamerasız binesim gelmedi. Dediğiniz filtre nedir ne işe yarar bi link atabilir misiniz?
Elimde samsung 512lik var ama uyumlu değil sanırım. Öneri için teşekkürler ekipman için şuan olabildiğince az harcamak istiyorum motorun cc yükseltmek için parayı orya harcıyıcam sonra yavaş yavaş ekipmanları değiştiririm. Buna göre kaskta önerir misinizamazon'da osmo action 4 nd filter diye aratırsan karşına çıkacaktır. aliexpress'te de mevcut artık hangisi ekonomik gelirse. detaylı çekim bilgi için yine youtube'a osmo action 3 nd filtre yazarsan farkı görebilirsin hayırlı olsun bu fiyat bandında en iyi kamerayı aldın güle güle kullan pişman etmez. yalnız iyi bir sd card alman gerekiyor uyumlu bilgin olsun. kask için ben şu an agv pista gp rr kullanıyorum shoei'de güzeldir nxr 2 serisine bakmanı öneririm ece 22.06 sertifikası var.
hjc rpha 12Elimde samsung 512lik var ama uyumlu değil sanırım. Öneri için teşekkürler ekipman için şuan olabildiğince az harcamak istiyorum motorun cc yükseltmek için parayı orya harcıyıcam sonra yavaş yavaş ekipmanları değiştiririm. Buna göre kaskta önerir misiniz
Hocam şuan bunu alırsam motordan kısmış olacağım, yine ucuz alınabilecek bir şey önerirseniz sevinirim.hjc rpha 12
yada daha düşük bütçe scorpion exo 1400 evo 2
liste uzar gider arada kalan güvenliği iyi sertifikası ece 2206'dan bunları önerebilirim. kaskta pek ekonomiye kaçma taraftarı değilim açıkçası. daha altını öneremiyorum prensip gereği.
Giray hocam konu dışında ama agv pista gp rr önerir misin çok hoşuma gidiyor ama yakınımda kullanan yok tavsiye eder misin?amazon'da osmo action 4 nd filter diye aratırsan karşına çıkacaktır. aliexpress'te de mevcut artık hangisi ekonomik gelirse. detaylı çekim bilgi için yine youtube'a osmo action 3 nd filtre yazarsan farkı görebilirsin hayırlı olsun bu fiyat bandında en iyi kamerayı aldın güle güle kullan pişman etmez. yalnız iyi bir sd card alman gerekiyor uyumlu bilgin olsun. kask için ben şu an agv pista gp rr kullanıyorum shoei'de güzeldir nxr 2 serisine bakmanı öneririm ece 22.06 sertifikası var.
10k altında amazon.de'de premier helmets öneririm. kabuk yapısı iyidir. yalnız indirimleri takip etmen lazımHocam şuan bunu alırsam motordan kısmış olacağım, yine ucuz alınabilecek bir şey önerirseniz sevinirim.
kesinlikle öneririm. fakat agv'nin kalıbı biraz enteresandır her kafaya rahat konfor sağlayamayabiliyor denemen lazım.Giray hocam konu dışında ama agv pista gp rr önerir misin çok hoşuma gidiyor ama yakınımda kullanan yok tavsiye eder misin?